• LIFE&STYLE

    Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν μπορώ να βλέπω τη φάτσα του!» (video)

    • NewsRoom
    λιαγκας ουγγαρεζος

    Δημήτρης Ουγγαρέζος και Γιώργος Λιάγκας


    Μετά την «αποκάλυψη» που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του σχετικά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τα «unfollow» στο Instagram, ο δημοσιογράφος έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από το Πρωινό.

    Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή το «unfollow» της Σίσσυς Χρηστίδου στην Έλλη Κοκκίνου, υποστήριξε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σταμάτησε να τον «ακολουθεί» στο Instagram, ενώ μάλιστα τον χαρακτήρισε «πρωταθλήτη» στα «unfollow».

    Ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στα όσα δήλωσε ο Λιάγκας υποστήριξε ότι:

    «Δεν έχω εγώ το πρόβλημα που κάνω και ξεκάνω unfollow, έχω λόγο για τον καθένα. Εσείς έχετε το πρόβλημα που βγάζετε συμπεράσματα για τις ανθρώπινες σχέσεις από ένα unfollow.

    Μπορεί εκείνη την ώρα εγώ να βαριέμαι. Τη Μαίρη Συνατσάκη που είναι φίλη μου για ένα μήνα την έκανα unfollow γιατί ανέβαζε συνέχεια παπούτσια.

    Ο Λιάγκας λέει βλακείες, δεν τον έχω κάνει unfollow. Ο Λιάγκας ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες με ένα φίλο του, δεν μπορώ να βλέπω τη φάτσα του!

    Τον έκανα unfollow, τoν ξαναέκανα μετά follow. Έχω λόγο για τον καθένα. Κάποιοι μπορεί για μία περίοδο να με έχουν κουράσει. Δικά μου είναι τα social media.

    Επίσης όταν δεν χωνεύω κάποιον τον κάνω block».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ