• LIFE&STYLE

    Δημήτρης Μπάσης: Τι απαντά για το…πιάτο που δέχθηκε στο κεφάλι από τον Γιώργο Αγγελόπουλο

    • NewsRoom

    Δημήτρης Μπάσης


    «Πάγωσαν» όλοι όταν έγινε γνωστό ότι, κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος της εκπομπής «Στην Υγεία μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου, ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος εκσφενδόνισε ένα πιάτο στο κεφάλι του Δημήτρη Μπάση.

    Στην πραγματικότητα επρόκειτο για ατύχημα, καθώς ο Ντάνος, όπως έχει γίνει επίσης γνωστός ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θέλησε να συμμετέχει στο γλέντι που είχε στηθεί εκείνη την ώρα, πετώντας ένα πιάτο, το οποίο όμως βρήκε στόχο στο κεφάλι του τραγουδιστή, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στη σκηνή και ερμήνευε ένα τραγούδι.

    Μιλώντας στα Παραπολιτικά, στο ένθετο Secret και την Σπυριδούλα Τριάντου, ο Δημήτρης Μπάσης περιέγραψε το περιστατικό με το πιάτο που πέταξε ο Ντάνος κατά λάθος και έδωσε τη δική του απάντηση, λύνοντας τις απορίες πολλών σχετικά με τις σχέσεις των δύο αντρών μετά το περιστατικό αυτό.

    «Είναι λίγο αστείο, δεν έγινε τίποτα σοβαρό. Μιλάμε για ένα γύψινο πιάτο, από αυτά που τα πετάς για να σπάσουν. Απλώς, το αστείο είναι πως ξαφνιάστηκα, καθώς είχα κλειστά τα μάτια εκείνη τη στιγμή, λόγω του τραγουδιού που ερμήνευα και ήταν τόσο αστείο, καθώς δεν το απέφυγα καν. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στεναχωρήθηκε και μου ζήτησε συγγνώμη. Εντάξει, κατά λάθος έγινε, δεν θύμωσα καθόλου, είμαι χαμηλών τόνων γενικά και είδα ότι στεναχωρήθηκε το παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μπάσης, κλείνοντας κάθε ενδεχόμενο να έχει δημιουργηθεί κάποια κόντρα μεταξύ των δύο.



    ΣΧΟΛΙΑ