Menu
-0.99%
Τζίρος: 3184.84 εκατ.

Η γκρίζα ζώνη της παραϊατρικής: 3 στους 10 ψάχνουν εναλλακτικές θεραπείες – Από τον κβαντικό βιοσυντονισμό στην πλύση εντέρου

Life & Style

Δικαίωση για το Μένιο Φουρθιώτη: Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα-Παραμένει στο Epsilon TV

Μένιος Φουρθιώτης
Comments

Εκδικάστηκε χθες από το αρμόδιο δικαστήριο η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Μένιος Φουρθιώτης εναντίον του Epsilon και αφορούσαν τη διακοπή της συνεργασίας τους. Το δικαστήριο δικαίωσε τον παρουσιαστή καθώς απεφάνθη πως το κανάλι είναι υποχρεωμένο να διατηρήσει τους όρους της μεταξύ τους σύμβασης και τον επόμενο χρόνο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, αφού απογυμνώθηκε από τα καθήκοντα του διευθυντή του καναλιού το περασμένο φθινόπωρο, συμπεριελήφθη στη μακροσκελή λίστα όσων θα έπρεπε να αποχαιρετίσουν τη συχνότητα. Σε αντίθεση όμως με άλλους παρουσιαστές, ο Μένιος κινήθηκε δικαστικά και με δικαστική απόφαση παραμένει στο Epsilon TV.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» προσέφυγε στο δικαστήριο κερδίζοντας προσωρινή διαταγή για την παραμονή του ως και τις 11 Σεπτεμβρίου, οπότε και είναι προγραμματισμένη η κύρια εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του τηλεοπτικού σταθμού.

Για την ιστορία, πριν από μερικές ημέρες, ο Μένιος Φουρθιώτης απέκτησε έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Ο παρουσιαστής έγινε και ιδιοκτήτης του «Πάρτυ FM» αγοράζοντας τον από τον Φίλιππο Βρυώνη (πρώην ιδιοκτήτης του Epsilon), αντί ποσού 240.000€ όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο που κατατέθηκε στο ΕΣΡ.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
Η μάχη Γιαννακόπουλου – Κυριακού για το CNN, o Ζούλας και το Φάντασμα της Όπερας, οι 4 καρέκλες της ΕΡΤ, ένα quiz για κορυφαίο στέλεχος του ΑΝΤ1 και η Πάολα πάει The Voice
Καρβέλας: Δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά, μία φορά έκανα μπάφο στα 18 μου – Ήπια μπύρα και με πήρε ο ύπνος (βίντεο)
The Voice: Η Πάολα στη θέση του Γιώργου Μαζωνάκη
Άννα Βίσση – Όχι γιατί: Το νέο βίντεο από τη Μήλο με φόντο το υπερπολυτελές Belita του Γιάννη Κούστα
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ακούει Βίσση – Η αντίδραση της τραγουδίστριας (video)
Κρεγκ Σταρ: Ο συνοδός πολυτελείας των €5,2 εκατ. που εξαπάτησε Νεοϋορκέζα χήρα, η έπαυλη των 14 εκατ. και οι πλαστικές που τον μεταμόρφωσαν
Μαζωνάκης: «Ο Γιώργος δεν είχε διαθήκη» λέει ο πρώην δικηγόρος του
Σάκης Ρουβάς: Έτσι αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη (video)
Σίλια Κριθαριώτη: Τι ετοιμάζει με τη Χάιντι Κλουμ στο Μόναχο; (video)