• LIFE&STYLE

    Δικαίωση για το Μένιο Φουρθιώτη: Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα-Παραμένει στο Epsilon TV

    φουρθιωτης

    Μένιος Φουρθιώτης


    Εκδικάστηκε χθες από το αρμόδιο δικαστήριο η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Μένιος Φουρθιώτης εναντίον του Epsilon και αφορούσαν τη διακοπή της συνεργασίας τους. Το δικαστήριο δικαίωσε τον παρουσιαστή καθώς απεφάνθη πως το κανάλι είναι υποχρεωμένο να διατηρήσει τους όρους της μεταξύ τους σύμβασης και τον επόμενο χρόνο.

    Ο Μένιος Φουρθιώτης, αφού απογυμνώθηκε από τα καθήκοντα του διευθυντή του καναλιού το περασμένο φθινόπωρο, συμπεριελήφθη στη μακροσκελή λίστα όσων θα έπρεπε να αποχαιρετίσουν τη συχνότητα. Σε αντίθεση όμως με άλλους παρουσιαστές, ο Μένιος κινήθηκε δικαστικά και με δικαστική απόφαση παραμένει στο Epsilon TV.

    Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» προσέφυγε στο δικαστήριο κερδίζοντας προσωρινή διαταγή για την παραμονή του ως και τις 11 Σεπτεμβρίου, οπότε και είναι προγραμματισμένη η κύρια εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του τηλεοπτικού σταθμού.

    Για την ιστορία, πριν από μερικές ημέρες, ο Μένιος Φουρθιώτης απέκτησε έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Ο παρουσιαστής έγινε και ιδιοκτήτης του «Πάρτυ FM» αγοράζοντας τον από τον Φίλιππο Βρυώνη (πρώην ιδιοκτήτης του Epsilon), αντί ποσού 240.000€ όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο που κατατέθηκε στο ΕΣΡ.



    ΣΧΟΛΙΑ