• LIFE&STYLE

    Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου iPhone της Apple


    Πολλές φωτογραφίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το καινούριο iPhone της Apple, στις οποίες αποτυπώνονται τρομερές ομοιότητες με το προηγούμενο μοντέλο iPhone 6/6s. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα εάν το καινούριο μοντέλο θα ανήκει στην οικογένεια του iPhone 6/6s ή εάν θα ονομάζεται iPhone 7.

    Δείτε εδώ τις ομοιότητες ανάμεσα στην οικογένεια των iPhone 6 και στις φωτογραφίες του iPhone 7:

    Αυτά είναι τα σχέδια του νέου iPhone 7.

    iphone1

    Εδώ φαίνεται η διπλή κάμερα και ο Smart Connector στο iPhone 7 Plus. Η συσκευή μοιάζει αρκετά με το προηγούμενο μοντέλο, αν και λείπει η υποδοχή ακουστικών και έχει προστεθεί διπλή κάμερα.

    iphone2

    Σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται μία νέα τρύπα ανάμεσα στην κάμερα και το φλας της οποίας όμως η λειτουργία δεν είναι γνωστή ακόμα. Βέβαια η κάμερα η οποία προηγουμένως είχε παρουσιαστεί διπλή, τώρα μοιάζει με αυτή της γενιάς iPhone 6.

    iphone3

    Αυτή η διαρροή δείχνει μία φόρμα σύμφωνα με την οποία πρέπει οι κατασκευαστές των iPhone να σχεδιάσουν το καινούριο μοντέλο.

    iphone4

    Αυτά υποτίθεται πως είναι τα καλούπια για τα iPhone 7 και 7 Plus. Αυτές οι φωτογραφίες είναι συμβατές με τις φήμες για τη διπλή κάμερα, αλλά είναι δύσκολα να διακρίνουμε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής.

    iphone5

    Με αυτή την εικόνα ενισχύονται οι φήμες ότι η κάμερα του iPhone 7 θα είναι η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής. Επίσης δεν διακρίνονται οι γραμμές στο πίσω μέρος του iPhone.

    iphone6

    Σύμφωνα μ’ αυτές τις φωτογραφίες αναμένεται το iPhone 7 να είναι πιο παχύ από αυτά της οικογένειας των iPhone 6. Δεν φαίνεται υποδοχή ακουστικών, καθώς ενδέχεται την υποδοχή να αντικαταστήσουν κι άλλα ηχεία.

    iphone7

    Φημολογείται επίσης πως η Apple θα παρουσιάσει το iPhone και σε σκούρο μπλε χρώμα.

    iphone7

    Στην παρακάτω φωτογραφία επιβεβαιώνεται η φήμη για τα διπλά ηχεία χωρίς την υποδοχή ακουστικού.

    iphone8

    Κι άλλες φωτογραφίες αποκαλύπτουν την κάμερα των iPhone κινώντας υποψίες πως ίσως η κάμερα ανάμεσα στο κανονικό και το μεγάλο (Plus) μοντέλο να είναι διαφορετική.

    iphone10

    Άλλο ένα χρώμα φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει το iPhone είναι το μαύρο.

    iphone11

    Αυτό φαίνεται το πιο αληθοφανές iPhone, με την ανανεωμένη κάμερα, χωρίς τις λευκές γραμμές στο πίσω μέρος της συσκευής.

    iphone234

    Άλλη μία φωτογραφία που δείχνει τη 3D μορφή του iPhone 7 σε υπολογιστή (Computer Aided Design) επιβεβαιώνει τις πιο ισχυρές φήμες για τη μορφή της επόμενης συσκευής της Apple.

    iphone2345

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/l-article-pezis-videogames-stin-doulia-tora-echis-mia-kali-dikeologia-na-pis-sto-afentiko-sou/59579

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/taxidi-se-mia-nea-empiria-sto-ananeomeno-public-sto-mall/59355



    ΣΧΟΛΙΑ