• LIFE&STYLE

    Δέσποινα Βανδή για Νότη Σφακιανάκη: «Με ενοχλεί όταν καθοδηγείς ανθρώπους» (video)

    Δέσποινα Βανδή

    Δέσποινα Βανδή


    Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Νότη Σφακιανάκη.

    «Ήταν μια τοποθέτηση, ένα ξεκαθάρισμα. Για μένα όλη την ιστορία στη συγκεκριμένη δήλωση τότε του Νότη ήταν το ρήμα “επιβάλλεται”. Δεν μπορώ εγώ στα πλαίσια της Δημοκρατίας που έχουμε να σου πω τι θέλεις να πιστεύεις, ποιο είναι το σωστό και το λάθος. Ειδικά όταν βρίσκεσαι σε μια συγκεκριμένη ηλικία», ανέφερε η τραγουδίστρια.

    «Έχεις απόλυτο δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας απομακρύνει καλλιτεχνικά, όσο δεν με ενοχλούν τα πιστεύω σου. Στη συγκεκριμένη τότε δήλωση, το ρήμα “επιβάλλεται” ήταν βαρύ. Αυτό σημαίνει ότι καθοδηγώ. Όταν είσαι καλλιτέχνης, τα πράγματα τα οποία κάνεις καλώς ή κακώς επηρεάζουν κόσμο, μπορεί να ταυτίζεσαι με κόσμο και με απόψεις που να πιστεύουν τα ίδια πράγματα με σένα. Δεν μας απομακρύνει αυτό το πράγμα γιατί όταν είμαστε καλλιτέχνες και κάνουμε συνεργασίες, δεν σημαίνει ότι είμαστε και φίλοι που μοιραζόμαστε τις ζωές μας. Ούτε τα πιστεύω μας θα πρέπει να ταυτίζονται. Όταν όμως καθοδηγείς ανθρώπους, αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί πολύ, εκεί πρέπει να πάρω θέση», είπε η Δέσποινα Βανδή.



    ΣΧΟΛΙΑ