• LIFE&STYLE

    «Deal για 2»: Το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha για νεόνυμφους ή μελλόνυμφους (video)

    • NewsRoom
    Deal


    Το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι «Deal» με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο επέστρεψε στις οθόνες μας ανανεωμένο και πρόκειται να ανανεωθεί κι άλλο.

    Την περασμένη εβδομάδα o Παντελής Φασουλάκης, ο 22χρονος υδραυλικός από τον νομό Ηρακλείου, πήγε στο Deal με την αγαπημένη του, τη Γωγώ, λίγο πριν παντρευτούν. Η Γωγώ «πάτησε πόδι» στις αποφάσεις του συντρόφου της όποτε δεν συμφωνούσε με τις κινήσεις του, γεγονός που άρεσε στο κοινό.

    Deal
    Ο Χρήστος Φερεντίνος στο τρέιλερ της νέας του εκπομπής «Deal για 2»

    Έτσι, λοιπόν, το νέο κόνσεπτ του γνωστού σε όλους τηλεπαιχνιδιού «Deal», αλλάζει. Η νέα έκδοση του παιχνιδιού, θα ονομάζεται «Deal για 2» και τη θέση του κεντρικού παίκτη παίρνει ένα νεόνυμφο ή μελλόνυμφο ζευγάρι χωρίς να προηγηθεί κλήρωση.

    Το κόνσεπτ της εκπομπής:

    Στις θέσεις των υπόλοιπων παικτών βρίσκονται συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού έχοντας μπροστά τους τα κουτιά με τα γνωστά ποσά από 0,01λεπτό έως 60.000 ευρώ. Το ζευγάρι διαλέγει όποιο κουτί θέλει και το παίρνει από τον συγγενή ή φίλο που το έχει μπροστά του. Ο συγγενής ή φίλος το κουτί του οποίου θα διαλέξει στο ζευγάρι παραμένει στη θέση του.

    Στη συνέχεια το παιχνίδι παίζεται όπως ακριβώς το καθημερινό Deal, απλά η μόνη διαφορά είναι ότι αντί για ένα κεντρικό παίκτη υπάρχουν δύο (το ζευγάρι) και θα πρέπει να συναποφασίζουν την κάθε τους κίνηση, είτε πρόκειται για την επιλογή του επόμενου κουτιού, είτε για την αποδοχή ή άρνηση της προσφοράς του Τραπεζίτη.

    Δείτε το τρέιλερ της νέας εκπομπής που θα παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος:



    ΣΧΟΛΙΑ