• LIFE&STYLE

    Daily Mail: Ο χωρισμός οδήγησε τον Keith Flint στον απαγχονισμό

    • NewsRoom


    Τον τρόπο αυτοκτονίας του frontman των Prodigy, Keith Flint, δι’ απαγχονισμού, επιβεβαίωσε η ακροαματική διαδικασία της δικαστικής έρευνας που διεξήχθη την Δευτέρα. Η διαδικασία επιβεβαίωσε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας, ωστόσο εκκρεμούν ακόμη τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

    Κι αν για τον τρόπο της αυτοκτονίας δεν υπάρχουν αμφιβολίες, αυτό που απασχολεί τον βρετανικό Τύπο έχει να κάνει με τα αίτια που οδήγησαν τον Flint σε αυτή την πράξη. Σύμφωνα πάντως με τη Daily Mail, η αιτία βρίσκεται στον πρόσφατο χωρισμό του από την πρώην συζυγό του.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, οFlint είχε καλέσει στο τηλέφωνο την εν διαστάσει σύζυγό του και την είχε ικετέψει να κάνουν μια προσπάθεια να τα ξαναβρούν, λίγες μέρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, ο Βρετανός μουσικός καθυστερούσε την πώληση της αγροικίας αξίας 1μ5 εκατ. λιρών που είχε αγοράσει από κοινού το ζευγάρι, με την ελπίδα ότι ο χωρισμός τους θα ήταν προσωρινός.

    Ο Flint και η ιαπωνικής καταγωγής DJ και μοντέλο, Mayumi Kai παντρεύτηκαν το 2006 και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2018. Ο frontman των Prodigy αναφερόταν συχνά στη σύζυγό του ως «σωτήρα του», καθώς η κατά 18 έτη μικρότερη του Kai, φέρεται να τον έσωσε από τα ναρκωτικά και επιφανειακές σχέσεις.



    ΣΧΟΛΙΑ