• LIFE&STYLE

    «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι gay»

    • NewsRoom


    Βόμβα μεγατόνων, στο τηλεοπτικό σόου Γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού «Touche pas à mon», αφού υπήρξε σοβαρό υπονοούμενο από τον παρουσιαστή της εκπομπής, Εστέλε Ντενίς για τον Super Star του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo, ο οποίος υποστήριξε, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι gay. Όσον αφορά το αμόρε που χρεώνουν στον Πορτογάλο, είναι ο φίλος του, κικ μπόξερ, Μπαντρ Χάρι, για τον οποίο, μάλιστα, αναφέρθηκε ότι είναι κι ο λόγος που ο CR7 ταξιδεύει συχνά-πυκνά στο Μαρόκο, κάτι που είχε γίνει «θέμα» και τις προηγούμενες ημέρες.

    Γενικότερα, Φωτογραφίες του Cristiano Ronaldo και τον…κολλητό του, έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, και στο παρελθόν, θολώνοντας ακόμα περισσότερο το τοπίο της σχέσης τους.

    ronaldo

    Συν τοις άλλοις, ο Ρονάλντο επικρίθηκε από τον Ντενίς για το γεγονός ότι έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη του.  Στο παρελθόν, εξάλλου, η αγάπη του ποδοσφαιριστή για τη μόδα, τα αξεσουάρ και, γενικότερα τον καλλωπισμό του, τον έχει κάνει, συχνά, αντικείμενο φημών, σχετικά με τη σεξουαλική του προτίμηση κι έχει ψηφιστεί, μάλιστα, ως ”gay icon” από πολλές οργανώσεις.

    ronaldo3

    Στις φήμες αυτές, έρχεται να προστεθεί το γεγονός πως όταν είχαν ρωτήσει τη διάσημη τραγουδίστρια Rihanna, σε συνέντευξη της στο περιοδικό Vanitatis, για την σχέση της με τον Cristiano Ronaldo, απάντησε: «Έχω πολλούς φίλους gay και σέβομαι την σεξουαλική διαφορετικότητα».



    ΣΧΟΛΙΑ