• LIFE&STYLE

    Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο: Η Μελάνια Τραμπ με πανάκριβο outfit παρουσίασε τον εντυπωσιακό στολισμό (pics&video)

    • NewsRoom

    H Μελάνια Τραμπ στον χριστουγεννιάτικα στολισμένο Λευκό Οίκο


    Με ένα εορταστικό βίντεο, η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μελάνια Τραμπ, με ένα εντυπωσιακό ντύσιμο, παρουσίασε χθες τη φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου.

    Το φετινό ντεκόρ έλαβε την ονομασία «Το Αμερικανικό Πνεύμα» και στο βίντεο απεικονίζεται η πρώτη κυρία να προσθέτει τις τελευταίες λεπτομέρειες της εντυπωσιακής, όπως κάθε χρονιά, διακόσμησης.

    Στο βίντεο διάρκειας περίπου ενός λεπτού, που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Μελάνια Τραμπ στο Twitter, αλλά και στο κανάλι του Λευκού Οίκου στο YouTube, η Πρώτη Κυρία, φορώντας ένα κρεμ παλτό, ταιριαστό φόρεμα και λευκές 12ποντες γόβες στιλέτο, απολαμβάνει την δουλειά των εθελοντών που βοήθησαν στην διακόσμηση της επίσημης κατοικίας.

    Η Μελάνια Τραμπ παρουσίασε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Λευκού Οίκου

    Στην ανάρτησή της, η Μελάνια Τραμπ, έγραψε: «Το Αμερικανικό Πνεύμα λάμπει στον Λευκό Οίκο. Χαίρομαι που μοιράζομαι αυτή την πανέμορφη επίδειξη πατριωτισμού με όλους εσάς και είμαι ενθουσιασμένη που θα ζήσουμε την ομορφιά των Χριστουγέννων».

    Αναφορικά με τις λεπτομέρειες της διακόσμησης του Λευκού Οίκου, η πολυτέλεια και η λάμψη αποτελούν για ακόμη μια χρονιά χαρακτηριστικά του χριστουγεννιάτικου στολισμού. Το ψεύτικο χιόνι, τα διακοσμητικά λευκά αστέρια που κρέμονται από το ταβάνι, τα στολίδια με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας και ένα πελώριο ημερολόγιο που μετρά αντίστροφα τις ημέρες για τα Χριστούγεννα είναι τα στοιχεία εκείνα της διακόσμησης που ξεχωρίζουν.

    Στολίδια με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας στον Λευκό Οίκο

    Μάλιστα, υπήρχε και ένα στολίδι σε σχήμα γραμμάτων του παιχνιδιού Scrabble, που έγραφε «Be Best», μια πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας. Άλλα στολίδια του Λευκού Οίκου ακολουθούν επίσης την λογική των παιδικών παιχνιδιών, καθώς στο στολισμό περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, κομμάτια ντόμινο και τράπουλες κρεμασμένες από τα δέντρα.

    Τα ιδιαίτερα φετινά στολίδια του Λευκού Οίκου

    Οι τελικές πινελιές που πρόσθεσε η Μελάνια Τραμπ

    Στα πλάνα, φαίνεται επίσης πως τουλάχιστον ένας από τους διαδρόμους του Λευκού Οίκου είναι στολισμένος με λευκές αιωρούμενες χιονονιφάδες. Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύθηκε, η Μελάνια Τραμπ βάζει τις τελικές πινελιές στην διακόσμηση, Σε ένα στιγμιότυπο, μάλιστα, η πρώτη κυρία ρίχνει ψεύτικο χιόνι πάνω σε ένα λευκό δέντρο, ενώ σε ένα άλλο επιδιορθώνει τα κόκκινα τριαντάφυλλα που περιβάλλουν ένα τζάκι.

    Η Μελάνια Τραμπ επιδιορθώνει τα στολισμένα κόκκινα τριαντάφυλλα που στολίζουν το τζάκι

    Η Μελάνια Τραμπ και το προσωπικό της εργάστηκαν επί μήνες, μιας και οι ετοιμασίες ξεκίνησαν από το καλοκαίρι, για τον στολισμό του Λευκού Οίκου, με την ελπίδα πως φέτος δεν θα ακουστούν αρνητικά σχόλια. Το Σάββατο, σε ανάρτησή της, που συνοδευόταν από πολλές φωτογραφίες, η πρώτη κυρία έγραψε: «Οι εθελοντές εργάζονται σκληρά στον Λευκό Οίκο. Σας ευχαριστώ όλους όσους ήρθατε για να διακοσμήσετε το δέντρο. Ανυπομονώντας να το δείξουμε αύριο το βράδυ».

    Σε αυτό, ο Λευκός Οίκος, πρόσθεσε: «Κάθε χρόνο, ο λευκός Οίκος διακοσμείται για τα Χριστούγεννα από μια ομάδα αφοσιωμένων εθελοντών. Οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις του Λευκού Οίκου, προσεκτικά επιλεγμένες από την Πρώτη Κυρία, θα αποκαλυφθούν σύντομα».

    Όσο για την αποκάλυψη της φετινής Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, στο βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα, η Μελάνια Τραμπ φαίνεται να θαυμάζει το μπισκοτόσπιτο – μικρογραφία του Λευκού Οίκου, με τους αρτοποιούς να την παρακολουθούν χαμογελαστοί. Ένα άλλο δέντρο φαίνεται να είναι διακοσμημένο με στολίδια που φέρουν τα ονόματα πολιτειών.

    Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ θαυμάζει το μπισκοτόσπιτο

    Το πανάκριβο outfit που επέλεξε η Μελάνια Τραμπ για την παρουσίαση του στολισμένου Λευκού Οίκου

    Η Μελάνια Τραμπ έκανε ξεχωριστές εμφανίσεις στις επίσημες εκδηλώσεις του Λευκού Οίκου για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό. Συγκεκριμένα, είχε υποδεχθεί το επίσημο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Λευκού Οίκου την περασμένη Δευτέρα, φορώντας μαύρες, ψηλοτάκουνες μπότες και ένα φλοράλ Dolce & Gabbana παλτό. Η Πρώτη Κυρία, την ημέρα της υποδοχής, περίμενε στο κατώφλι του Λευκού Οίκου την ιππήλατη άμαξα, με μία στρατιωτική μπάντα να παίζει χριστουγεννιάτικη μουσική. Η άφιξή του σήμανε την χριστουγεννιάτικη περίοδο στον Λευκό Οίκο, καθώς αποτελεί στο κεντρικό στοιχείο της μοναδικής χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Το φετινό δέντρο, μάλιστα, έχει ύψος πάνω από 5 μέτρα και είναι ηλικίας 16 ετών, ενώ θα εκτίθεται στο Μπλε Δωμάτιο.

    Το ίδιο κομψή εμφανίστηκε και στην παρουσίαση του χριστουγεννιάτικου στολισμού του Λευκού Οίκου, καθώς επέλεξε μια κρεμ, στο σύνολό της, εμφάνιση, αποτελούμενη από ένα φόρεμα σε στενή γραμμή, ένα μακρύ παλτό και γόβες, όλα στην ίδια απόχρωση, η οποία «έδενε» απόλυτα με το χριστουγεννιάτικο περιβάλλον γύρω της.

    Εντυπωσιακή η εμφάνιση που επέλεξε η Μελάνια Τραμπ

    Ο στολισμός στον Λευκό Οίκο θα τιμηθεί δεόντως για άλλη μία χρονιά, καθώς θα υπάρξουν δεκάδες δεξιώσεις – για το προσωπικό του, μέλη του στρατού, βουλευτές και άλλους, κατά την διάρκεια αυτού του μήνα. «Ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία φιλοξενούν δεκάδες εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, όπως η απονομή χάριτος στην γαλοπούλα των Ευχαριστιών, ειδικές εκδρομές για τους απλούς πολίτες και πολλά πάρτι για τις οικογένειες των στρατιωτών και τα παιδιά τους, αλλά και τα μέλη των Μυστικών Υπηρεσιών», ανέφερε η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, Στέφανι Γκρίσαμ στην Daily Mail.

    Όπως είπε: «Μπορώ να σας πω ότι, όπως πάντα, η κυρία Μελάνια Τραμπ βάζει πρώτη την εμπειρία του επισκέπτη. Η πρόθεσή της είναι να αποκτήσουν οι άνθρωποι που θα βρεθούν στον Λευκό Οίκο ένα αίσθημα ζεστασιάς, οικογένειας, νοσταλγίας, αλλά και της σπουδαίας σημασίας των Χριστουγέννων, καθώς περιηγούνται στις αίθουσες του Λευκού Οίκου».

    Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ για τον στολισμό των Χριστουγέννων στον Λευκό Οίκο:



    ΣΧΟΛΙΑ