• LIFE&STYLE

    Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Έτσι γυρίστηκε το τέλος της Θεοδοσίας στις Άγριες Μέλισσες

    • NewsRoom

    Χριστίνα Χειλά Φαμέλη


    Για τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με την Μαρία Κίτσου και το υπόλοιπο καστ μίλησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

    Όλοι μιλούν για τη συγκλονιστική σκηνή του θανάτου της Θεοδοσίας, η οποία δέχτηκε τις σφαίρες που προορίζονταν για τη Λενιώ.

    Η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για το ανατριχιαστικό φινάλε της Θεοδοσίας.

    Αρχικά, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δήλωσε πως θα ήθελε να είναι σήμερα έξω από το δικαστήριο κατά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής. «Δεν το θυμόμουν ότι ήταν ίδια μέρα όταν έκλεισα για να είμαι εδώ», είπε.

    «Είχαμε κανονίσει άλλες δύο φορές να τα πούμε με τη Χριστίνα, αλλά όλο κάτι γινόταν», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

    Στη συνέχεια, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έκανε πολύ σημαντικές αποκαλύψεις για την τελευταία της σκηνή στις Άγριες Μέλισσες:

    «Συγκινήθηκα αρκετά χθες που το είδα, κατάλαβα ότι τελείωσε αυτό το ταξίδι. Κλαίγαμε στ’ αλήθεια με τον Λάμπρο, ήταν πολύ φορτισμένη μέρα. Ήμασταν συναισθηματικά πολύ φορτισμένοι και οι δύο. Βγήκε με την πρώτη, δεν την κάναμε πολλές φορές τη λήψη. Ήταν σινεμά εκείνη την ημέρα για εμένα.

    Όταν τελείωσαν τα γυρίσματα δεν στενοχωριόμουν τόσο. Χθες που είδα το επεισόδιο… νομίζω χθες το συνειδητοποίησα ότι τελείωσε. Γίναμε οικογένεια με αυτά τα παιδιά. Είναι λίγο στενάχωρο», ανέφερε συγκινημένη.

    Όσο για τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε και τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, η ηθοποιός δήλωσε:

    «Ούτε εγώ με ήθελα. Το έβλεπα και έλεγα ‘Θεέ μου, πόσο κακιά έγινα!’ Αλλά ήταν η αλήθεια και δικαιολογείται απόλυτα».



    ΣΧΟΛΙΑ