• LIFE&STYLE

    Χριστιάνα Θεοδώρου: Τροχαίο ατύχημα για την ηθοποιό (pic)

    • NewsRoom
    Θεοδωρου-Χριστιανα

    Χριστιάνα Θεοδώρου


    Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη η γνωστή ηθοποιός Χριστιάνα Θεοδώρου, η οποία βγήκε ζωντανή χωρίς τραυματισμούς, καθώς, όπως δήλωσε η ίδια, δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή της σύγκρουσης.

    Η ηθοποιός γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Μπρούσκο» και το «Ρουά Ματ», δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram μία φωτογραφία με το τρακαρισμένο αυτοκίνητό της.

    Μάλιστα, ταραγμένη έγραψε στη λεζάντα:

    «Τύχη ή ευχή Θεού… ΖΩ!! Και ο μόνος λόγος που βάζω την δική μου “ατυχία” είναι γιατί ο λόγος που δεν έπαθα κάτι είναι γιατί δεν έτρεχα… Η ταχύτητα όντως σκοτώνει… και δεν χρειάζεται να το ζήσεις για να προσέξεις… πες το Τύχη, ευχή Θεού, διαίσθηση, διορατικότητα… “Έτυχε” εκείνη τη δεδομένη στιγμή να είμαι απόλυτα προσεχτική… Ίσως επειδή το αμάξι το αγόρασα πριν 1 βδομάδα… μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερή… γι’ αυτό σου λέω… ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!»

    Δείτε την ανάρτηση:

    View this post on Instagram

    Τύχη ή ευχή Θεού… ΖΩ!! Και ο μόνος λόγος που βάζω την δική μου "ατυχία" είναι γιατί ο λόγος που δεν έπαθα κάτι είναι γιατί δεν έτρεχα… Η ταχύτητα όντως σκοτώνει… και δεν χρειάζεται να το ζήσεις για να προσέξεις… πες το Τύχη, ευχή Θεού, διαίσθηση, διορατικότητα… "Έτυχε" εκείνη τη δεδομένη στιγμή να είμαι απόλυτα προσεχτική…Ίσως επειδή το αμάξι το αγόρασα πριν 1 βδομάδα… μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερή… γι'αυτό σου λέω… ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!! #mynewcar ??? #iamalive

    A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀➰Christiana Theodorou®➰ (@christianathe) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δούκισσα Νομικού: Πώς χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Χάλασε η συνταγή για τα 60άρια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Άγρια κόντρα Δαλάκα-Σώζωντα με απίστευτες δηλώσεις (video)



    ΣΧΟΛΙΑ