• LIFE&STYLE

    Χρυσή Βαρδινογιάννη-Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Βραδινή έξοδος με οικογενειακό χαρακτήρα (pics)

    • NewsRoom
    Μαρκουλακης-Βαρδινογιαννη

    Χρυσή Βαρδινογιάννη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης


    Μια έκπληξη επιφύλασσε η Χρυσή Βαρδινογιάννη στη μητέρα της.

    Λαμπερή έξοδο πραγματοποίησαν χθες αρκετοί επώνυμοι, που βρέθηκαν στο δείπνο που διοργάνωσε ο γνωστός επικοινωνιολόγος Στέλιος Καφαντάρης για την ονομαστική του εορτή. Ο επικοινωνιολόγος κάλεσε στο τραπέζι της γιορτής του διάσημους φίλους του, μεταξύ των οποίων ήταν η Φαίη Σκορδά, ο Άρης Καβατζίκης η Έλενα Χριστοπούλου, η Αγάπη Πολίτη, αλλά και η κόρη της, Χρυσή Βαρδινογιάννη, με τον νέο της σύντροφο, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

    Το δείπνο εξελίχθηκε πολύ ευχάριστα, καθώς όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν ευχάριστη διάθεση, διασκέδαζαν και φωτογραφίζονταν. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο εορταζόμενος, Στέλιος Καφαντάρης, με τη βοήθεια της Χρυσής Βαρδινογιάννη ετοίμασαν μια έκπληξη, με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της δεύτερης, Αγάπης Πολίτη.

    Στέλιος Καφαντάρης, Φαίη Σκορδά
    Φαίη Σκορδά, Άρης Καβατζίκης, Έλενα Χριστοπούλου

    Οι παρευρισκόμενοι αιφνιδίασαν ευχάριστα την Αγάπη Πολίτη, όταν εμφανίστηκε στο τραπέζι μια τούρτα, ενώ όλοι της τραγουδούσαν το «Happy Birthday».

    Η κ. Πολίτη, χαμογελαστή κι έχοντας δίπλα της τη Χρυσή Βαρδινογιάννη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, έσβησε τα κεράκια κι αμέσως άρχισε να δέχεται τις ευχές από όλους τους καλεσμένους. Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη απεικονίζονται καθισμένοι δίπλα δίπλα να χαμογελούν ο ένας στον άλλο. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γεγονός που αποδεικνύεται και από το ότι οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει ελάχιστες κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

    Μάλιστα, αργότερα η ίδια ανέβασε instastory, στο οποίο εύχεται στον Στέλιο Καφαντάρη για την γιορτή του και τον ευχαριστεί για την όμορφη έκπληξη.

    To instastory της Αγάπης Πολίτη για την έκπληξη για τα γενέθλιά της



    ΣΧΟΛΙΑ