• LIFE&STYLE

    Χωρισμός σοκ για Ουγγαρέζο- Ουίλιαμς: Η πρώτη αντίδραση της Ιλένιας και οι αποκαλύψεις Λιάγκα και Τσιμτσιλή

    • NewsRoom

    Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ιλένια Ουίλιαμς


    Σαν βόμβα έσκασε το πρωί της Δευτέρας η αποκάλυψη από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς.

    Ο γνωστός δημοσιογράφος, φοβούμενος ότι η είδηση του χωρισμού του μπορεί να αρχίσει να κυκλοφορεί και να συζητιέται και επιθυμώντας να προστατεύσει τόσο τον ίδιο, όσο και την πρώην σύντροφό του, αποφάσισε να προχωρήσει μόνος του στην αποκάλυψη, στον αέρα του «Πρωινού».

    Ο παρουσιαστής είπε συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής: «Επειδή εντάξει κάνουμε όλη αυτή την πλάκα από το πρωί… Να το πω σε ένα οικείο περιβάλλον, γιατί ξέρετε πόσο πολύ σας αγαπάω… Οπότε για να σταματήσω την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που θα φέρει σε δύσκολο θέση την Ιλένια και την οικογένειά της…Δεν είμαστε πια μαζί, οι άνθρωποι έτσι είναι! Μετά από πέντε χρόνια ή προχωρούν ή σταματούν, αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί! Θέλω να το πω εδώ που νιώθω οικεία με εσάς, για να μην το ξαναπώ μετά… Αυτά!», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

    O Δημήτρης Ουγγαρέζος φαίνεται να ξάφνιασε τους συνεργάτες του, αφού πρώτη η Φαίη Σκορδά έδειξε να μην γνωρίζει τίποτα για το γεγονός. Η παρουσιάστρια, πάντως, αρκέστηκε να σχολιάσει ότι όλα γίνονται για καλό και ίσως οι δυο τους χρειάζονταν να προχωρήσουν.

    Αμέσως, οι συζητήσεις στα τηλεοπτικά πάνελ πήραν φωτιά, αφού η είδηση ξάφνιασε όλους όσοι έβλεπαν το ζευγάρι, που έμοιαζε απόλυτα ταιριαστό και ευτυχισμένο.

    Ανάμεσα στα όσα συζητήθηκαν ήταν και ο λόγος του χωρισμού, που αποκάλυψε στην εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, «Μίλησα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτή η σχέση ή θα περνούσε στο επόμενο στάδιο, στην επισημοποίηση και τον γάμο, ή θα τελείωνε. Ο ίδιος αισθάνθηκα πως ήθελε να περάσει στο επόμενο κεφάλαιο και ίσως εκείνη δεν ήταν έτοιμη. Μπορεί να ήθελε λίγο χρόνο, να ήθελε να ασχοληθεί περισσότερο με τα επαγγελματικά της; Μπορεί όντως να έφθειρε τη σχέση τους η συγκατοίκηση; Δεν το ξέρω».

    Άλλες πληροφορίες πάντως, προερχόμενες από το περιβάλλον της Ιλένιας, υποστηρίζουν ότι η καθημερινότητα του ζευγαριού μετά την συγκατοίκηση είχε γίνει λίγο δύσκολή. Ο λόγος ήταν ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φαίνεται να περνούσε αρκετό χρόνο δουλεύοντας, αλλά και υποστηρίζοντας την μητέρα του, μετά το θάνατο του πατέρα του και οι παράγοντες αυτοί ενδεχομένως απομάκρυναν το ζευγάρι.

    Η πρώτη αντίδραση της Ιλένιας μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης

    Η Ιλένια Ουίλιαμς προς το παρόν δεν έχει τοποθετηθεί με κάποια δήλωση σχετικά με την απόφαση του Δημήτρη Ουγγαρέζου να αποκαλύψει δημόσια την είδηση του χωρισμού τους. Σήμερα, ωστόσο, η επίσης παρουσιάστρια ανέβασε μια παλαιότερη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η φωτογραφία απεικονίζει την ίδια στο ταξίδι που είχε κάνει παλαιότερα στην Νέα Υόρκη, η οποία πιθανότατα είναι τραβηγμένη από τον δημοσιογράφο και πρώην σύντροφό της. Στην λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία, η όμορφη παρουσιάστρια έγραψε «Lost in the dream», δηλαδή «Χαμένη στο όνειρο».

    H πρώτη ανάρτηση της Ιλένιας Ουίλιαμς μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

    Γιώργος Λιάγκας: «Το ήξερα»

    Για την είδη του χωρισμού μίλησε και ο στενός φίλος και πρώην συνεργάτης του δημοσιογράφου, Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι γνώριζε για τον χωρισμό και μάλιστα είχε συζητήσει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και για το πώς θα χειριστούν το ζήτημα της δημοσιοποίησης του θέματος.

    Στη σημερινή του εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την είδηση, για την οποία αποκάλυψε συγκεκριμένα: «Εγώ το ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ και μέρες, μιλάμε… δεν υπάρχει, είμαστε φίλοι. Το πρωί εγώ του έστειλα μήνυμα και του είπα: «Δημήτρη μου, θέλεις να το παίξω ή όχι;» και μου είπε: «ναι, δεν είναι ψέματα, μπορείς να το παίξεις, θα το πω κι εγώ στη Φαίη».

    Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Μπορεί να τα ξαναβρούν, δεν είναι σίγουρο. Αυτή τη στιγμή εγώ ξέρω ότι ψάχνει σπίτι», ενώ λίγο αργότερα υπέθεσε: «Μπορεί το γεγονός ότι η Ιλένια αυτή τη στιγμή ξεκίνησε το τραγούδι, να έχει αλλάξει τη ζωή της και να μην μπορούν να… Ο Δημήτρης χάρηκε που τραγουδάει, δεν είχε θέμα».



    ΣΧΟΛΙΑ