• LIFE&STYLE

    Χωρισμός-σοκ για ακόμη ένα αγαπημένο ζευγάρι της showbiz

    • NewsRoom
    δωρος αθηνα


    Ένας ακόμη χωρισμός ανακοινώθηκε τα τελευταία 24ωρα και είναι από αυτούς που δεν περιμέναμε να συμβούν.

    Ο λόγος για δύο από τους πρωταγωνιστές του ριάλιτι της αγάπης, Power of Love, Δώρο Παναγίδη και Αθηνά Χρυσαντίδου. Οι δυο τους ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω Instagram, πρακτική που συνηθίζεται πολύ τώρα τελευταία μεταξύ των ζευγαριών της showbiz.

    Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε μέσα στο σπίτι του «Power of Love», στον πρώτο κύκλο προβολής του παιχνιδιού στην Ελλάδα, την περασμένη άνοιξη, που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

    Το ζευγάρι, αν και θεωρούνταν φαβορί για τη νίκη, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι της αγάπης και να ζήσει τον έρωτά του στην πραγματική ζωή. Οι δυο τους παρέμειναν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και απόλυτα ταιριαστοί σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, αλλά και μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

    Μάλιστα, οι δυο τους προχώρησαν σε σημαντικά επαγγελματικά βήματα, με τον έναν να στηρίζει με κάθε ευκαιρία κάθε δραστηριότητα του άλλου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ότι, όταν ο Δώρος ξεκίνησε τη δική του σειρά ρούχων, η Αθηνά πήρε το ρόλο του μοντέλου, για να διαφημίσει τη γυναικεία σειρά, ενώ προωθούσε και η ίδια μέσα από το λογαριασμό της τα ρούχα του brand.

    δωρος αθηνα
    Δώρος Παναγίδης και Αθηνά Χρυσαντίδου

    Ωστόσο, πριν από λίγο διαδόθηκε η είδηση ότι το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, αφού η Αθηνά δημοσίευσε μέσα από τα Instastories, ένα κείμενο που πληροφορεί για την εξέλιξη αυτή. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο εξακολουθούν να αποτελούν αγαπημένα πρόσωπα, εκ των ανθρώπων που έχουν βγει από ριάλιτι, διατηρώντας «δυνατούς» λογαριασμούς στο Instagram με δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους.

    Αθηνά Χρυσαντίδου και Δώρος Παναγίδης
    δωρος αθηνα
    Αθηνά Χρυσαντίδου και Δώρος Παναγίδης

    Στο κείμενο που δημοσίευσε η Αθηνά, αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Αγαπημένοι μου, δυστυχώς ή ευτυχώς στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε. Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε και με αγαπήσατε μέσα από το ριάλιτι αγάπης. Επειδή με χαρακτηρίζει η στάση μου και η ειλικρίνειά μου απέναντι σε όλους εσάς που με στηρίζετε, οφείλω να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη σχέση μου με τον Δώρο. Υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όμως αποφάσισα να απουσιάζει από το μέλλον μου. Τον ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την κατανόηση σας, έτσι ώστε να βάλω κάποια πράγματα ξανά σε τάξη στη ζωή μου».

    Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση της Αθηνάς:
    αθηνα χρυσαντιδου
    Η ανάρτηση της Αθηνάς Χρυσαντίδου για το χωρισμό της από τον Δώρο Παναγίδη

    Λίγο αργότερα, ήρθε η απάντηση και από τον Δώρο Παναγίδη, ο οποίος με τη σειρά του τοποθετήθηκε σχετικά με το χωρισμό, μιλώντας με πολύ γλυκά λόγια για την Αθηνά.

    Η δική του δημοσίευση έγραφε: «Παρ’ όλο που θέλω να κρατάω χαμηλούς τόνους, οφείλω κι εγώ να ανακοινώσω με τη σειρά μου την απόφαση χωρισμού, από σεβασμό και μόνο σε όσους μας υποστηρίξατε ως ζευγάρι. Δεν παύουμε όμως να είμαστε δύο διαφορετικές οντότητες. Η ζωή προχωρά και όλα αλλάζουν. Αυτό που δεν αλλάζει είναι όσα νιώσαμε και η άποψή μου για σένα ότι είσαι από τις σπανιότερες ψυχές που γνώρισα».

    Η ανάρτηση του Δώρου:
    δωρος
    Η ανάρτηση του Δώρου Παναγίδη για το χωρισμό του από την Αθηνά Χρυσαντίδου



    ΣΧΟΛΙΑ