• LIFE&STYLE

    Χώρισαν Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Δημήτρης Μηλιώνης

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Δημήτρης Μηλιώνης


    Τέλος στη σχέση τους φαίνεται πως έδωσαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μηλιώνης.

    Το ερωτικό ειδύλλιο δεν έμελλε να κρατήσει πολύ, ενώ κανείς από τους δύο δεν το επιβεβαίωνε αλλά ούτε και το διέψευδε, μέχρι που στον αέρα του Just the 2 of Us, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης σχολίασε τη νέα σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία χαμογέλασε αμήχανα και απέφυγε να απαντήσει αλλάζοντας το θέμα.

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Espresso, επικαλούμενη πηγές από το φιλικό περιβάλλον του Δημήτρη Μηλιώνη, ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να βγάλει από την καρδιά του την πρώην αρραβωνιαστικιά του Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την οποία ήταν μαζί από τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τον Μάρτιο του 2020, δηλαδή για έξι χρόνια, με κάποια μικρά διαλείμματα.

    Από την άλλη μεριά, ο Δημήτρης Μηλιώνης, αν και χαίρεται τη συντροφιά της Κωνσταντίνας, φαίνεται να έχει άλλα γυναικεία πρότυπα ομορφιάς και αυτά είναι προς το μελαχρινό.

    δημητρα-αλεξανδρακη
    Δήμητρα Αλεξανδράκη

    Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, το γνωστό μοντέλο και πρώην αρραβωνιαστικιά του Μηλιώνη απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με την Ιωάννα Τούνη στη Μύκονο και μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, μάλλον άρπαξε την ευκαιρία και εκτόξευσε μια «απειλή», με πιθανούς αποδέκτες την Σπυροπούλου και τον Μηλιώνη.

    Συγκεκριμένα, σε φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη η Αλεξανδράκη, που πρόσφατα έκανε σοβαρό χειρουργείο στο πόδι έπειτα από ατύχημα που είχε, έγραψε με νόημα:

    «Τώρα να πατήσω το ποδαράκι μου και να το βάλουν οι άλλοι στα ποδαράκια».

    Παρ’ όλα αυτά μόλις χθες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε μαζί με τις πρώην διαγωνιζόμενες του My Style Rocks, Ιωάννα Τούνη και Βρισηίδα Ανδριώτου σε Instagram Story.

    Πάντως, μετά τον πολύκροτο χωρισμό της Δήμητρας Αλεξανδράκη από τον Δημήτρη Μηλιώνη, το εντυπωσιακό μοντέλο δεν έχει εμφανιστεί με κάποιον νέο σύντροφο, κάτι που αφήνει και πάλι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.



    ΣΧΟΛΙΑ