• LIFE&STYLE

    Χώρισαν ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας

    χωρισμος


    Ακόμη και ένα βήμα πριν το γάμο φαίνεται πως μπορούν να εμφανιστούν σύννεφα σε μια σχέση και να κλονίσουν το σχεδιασμένο κοινό μέλλον ενός ζευγαριού. Αυτό τουλάχιστον συνέβη στην περίπτωση της Μικαέλας Φωτιάδη και του συντρόφου της, Γιάννη Μπορμπόκη, των οποίων η σχέση περνά κρίση τον τελευταίο καιρό, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους είχαν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου τους.

    Η Μικαέλα Φωτιάδη έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μόδας, Greece’s Next Top Model, ωστόσο και οι δυο έχουν κάνει αρκετές δουλειές και είναι γνωστοί στον χώρο του μόντελινγκ. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο, τον οποίο βάφτισαν πριν από λίγο καιρό.

    μικαελα
    Από τη βάφτιση του γιου της Μικαέλας Φωτιάδη και του Γιάννη Μπορμπόκη
    Αυτή την περίοδο, το ζευγάρι βρισκόταν σε ετοιμασίες για το γάμο του, ώστε να ολοκληρώσει με αυτό τον τρόπο την οικογενειακή του ευτυχία. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, η σχέση του ζευγαριού περνάει κρίση, με αποτέλεσμα οι δυο τους να αποφασίσουν να ακυρώσουν το γάμο, λίγο πριν αυτός πραγματοποιηθεί.
    μικαελα
    Μικαέλα Φωτιάδη και Γιάννης Μπορμπόκης

    Το ζευγάρι είχε χωριστεί για αρκετό διάστημα, όταν η Μικαέλα βρισκόταν στο σπίτι του GNTM. Αυτό, ωστόσο δεν φαίνεται να επηρέασε την σχέση τους, καθώς όταν εκείνη βγήκε από το παιχνίδι, οι δυο τους, μαζί με τον γιο τους ήταν και πάλι αχώριστοι. Έκαναν μάλιστα και ένα ταξίδι στην Αμερική για να περάσουν χρόνο όλοι μαζί. Το ζευγάρι έμοιαζε πολύ δεμένο και ο ένας στήριζε τον άλλο στις επιλογές του, επαγγελματικές και μη. Όλοι όσοι τους γνώριζαν έκαναν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα. Οι δικοί τους άνθρωποι περίμεναν την στιγμή που θα τους δουν ν’ ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

    Τίποτα από την κοινή τους ζωή και τα στιγμιότυπα από τη ζωή τους, που δημοσίευαν, δεν προμήνυε ότι κάτι κακό συμβαίνει μεταξύ τους. Σύμφωνα με το σχετικο δημοσίευμα, ο βασικός λόγος της κρίσης που έκανε την εμφάνισή της στη σχέση τους είναι το γεγονός ότι εκείνη θέλει να δώσει βαρύτητα στα επαγγελματικά της σχέδια, κάτι δεν βρίσκει σύμφωνο τον σύντροφό της.
    μικαελα
    Από τη βάφτιση του γιου της Μικαέλας Φωτιάδη και του Γιάννη Μπορμπόκη

    Οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν λίγο χρόνο, αξιολογώντας τη σχέση τους, πριν αποφασίσουν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. «Θέλουν να δώσουν λίγο χρόνο, για να δουν πως θα κυλήσουν τα πράγματα μεταξύ τους», αποκαλύπτει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον τους, επιβεβαιώνοντας ότι οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση μέχρι να αποφασίσουν πως θα πορευτούν.

    μικαελα
    Μικαέλα Φωτιάδη και Γιάννης Μπορμπόκης



    ΣΧΟΛΙΑ