• LIFE&STYLE

    Tο «χλιδάτο» και πανάκριβο μενού των βραβείων Όσκαρ (pics)

    COSMOTE TV


    Στις τελετές της απονομής Όσκαρ «πρωταγωνιστές» είθισται να είναι οι ίδιοι οι ηθοποιοί αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι που περνούν από το κόκκινο χαλί. Φέτος, «πρωταγωνιστές» είναι ωστόσο  και τα λαχταριστά εδέσματα που έχουν ετοιμάσει οι σεφ για τους καλεσμένους.

    Την δεξίωση παραθέτει ο επικεφαλής της Ακαδημίας,  Lois Burwell. Το μενού που επιμελήθηκε ο αυστριακής καταγωγής master chef, Βόλφγκανγκ Πακ περιλαμβάνει εκλεκτά εδέσματα για το «Governor’s Ball» όπου παραχωρείται το πάρτι της τελετής.

    Τα  60 πιάτα που ετοιμάστηκαν περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μους χαβιάρι, πασπαλισμένο με χρυσόσκονη 24 καρατίων, πουγκιά γεμιστά με φασόλια ενταμάμε και μαύρη τρούφα και λουλούδια ιβίσκου γεμιστά με καβούρι.

    Στα γλυκά συμπεριλαμβάνονται καραμέλες σοκολάτας γεμιστές με Pimm’s και κουμ-κουάτ, γλειφιτζούρια με γεύση φρούτο του πάθους, στο σχήμα αγαλματιδίου, γλυκά από βελγική σοκολάτα Callebaut, σε χρώμα κόκκινο ρουμπινί και μια σειρά από macaron σε γεύσεις κοκτέιλ, από negroni μέχρι mojito.

    Όσο για τη σαμπάνια, θα είναι διαθέσιμα 1.400 Piper Heidsieck Cuvee Brut, κάτι που μεταφράζεται σε 12.000 ποτήρια σαμπάνιας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το άγνωστο εξοχικό της Τζένης Καρέζη στο Πήλιο έγινε θέατρο (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 8+1 προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο για αυτή τη βδομάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτή η κατοικία στη Ρόδο αναπτύσσεται σε τρεις στάθμες και έχει τέλεια θέα (12 pics)



    ΣΧΟΛΙΑ