• LIFE&STYLE

    Χάρι και Μέγκαν μοιράστηκαν φωτογραφία της Λίλιμπετ από τα πρώτα της γενέθλια

    • NewsRoom
    Χάρι και Μέγκαν με τη νεογέννητη Λίλιμπετ-Νταϊάνα

    Χάρι και Μέγκαν με τη νεογέννητη Λίλιμπετ-Νταϊάνα


    Τα πρώτα της γενέθλια γιόρτασε η Λίλιμπετ, η κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ και οι γονείς της έδωσαν στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της.

    Το πλήρες όνομά της είναι Λίλιμπετ Νταϊάνα Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ και φέρει το χαϊδευτικό όνομα της Ελισάβετ (Λίλιμπετ) και το όνομα της γιαγιάς της, Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

    Η μικρή πριγκίπισσα για τα γενέθλια της φόρεσε ένα μπλε φόρεμα με ένα λευκό φιόγκο από δαντέλα στα κόκκινα μαλλιά της.

    Οι γονείς της κάλεσαν συγγενείς και στενούς φίλους για ένα «χαλαρό πικνίκ» στην αυλή του Frogmore Cottage. Η αρτοποιός Κλερ Πτακ από το Violet Bakery του Λονδίνου, που είχε επιμεληθεί την γαμήλια τούρτα τους το 2018, ανέλαβε να δημιουργήσει μια ξεχωριστή τούρτα για τη μικρή Λίλιμπετ.

    Ο στενός φίλος και φωτογράφος Μίσαν Χάριμαν (Misan Harriman) τράβηξε την «αυθόρμητη φωτογραφία που ο Δούκας και η Δούκισσα είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν σήμερα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού.

    «Ήταν προνόμιο να γιορτάσω τα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ με την οικογένειά μου και τη δική της!» έγραψε o Χάριμαν στoν προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιοποιώντας μερικές ακόμα φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων.

    Ο Χάρι και η Μέγκαν δήλωσαν «συγκινημένοι από τις αμέτρητες ευχές για τα γενέθλια της κόρης τους» και «έκπληκτοι» όταν έμαθαν για τις δωρεές που έγιναν προς τιμήν της, άνω των 100.000 δολαρίων (80.000 λιρών), στο World Central Kitchen, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος παρέχει γεύματα σε πληγέντες από φυσικές καταστροφές.

    Δείτε τις φωτογραφίες:

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Χάρι και η Μέγκαν ξανά στο Μουσείο Μαντάμ Τισό του Λονδίνου

    Ελισάβετ Β΄: Εβδομήντα χρόνια με το στέμμα



    ΣΧΟΛΙΑ