• LIFE&STYLE

    Χαμός στο Twitter: Τενίστας ζήτησε να του ξεφλουδίσουν μια μπανάνα (video)

    • NewsRoom

    Το Twitter του τενίστα έχει γεμίσει με μπανάνες.


    Ο τενίστας Έλλιοτ Μπενσετρί κατά την διάρκεια ενός προκριματικού αγώνα του Australian Open, ζήτησε από ένα ball girl να του καθαρίσει μια μπανάνα.

    Ο 21χρονος τενίστας, που βρίσκεται στο νούμερο 229 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε διάλειμμα από τον αγώνα του στα προκριματικά του Australian Open, όταν ένα ball girl του έφερε μία μπανάνα.

    Ο Γάλλος τενίστας ζήτησε από την νεαρή κοπέλα να του ξεφλουδίσει την μπανάνα και το κοριτσάκι σάστισε.

    Αμέσως παρενέβη ο διαιτητής Τζον Μπλομ και η μικρή σε εμφανή αμηχανία έδωσε την μπανάνα στον τενίστα, που τελικά την άνοιξε με τα δόντια του.

    Ο τενίστας έδειχνε τα δάχτυλά του, διαμαρτυρόμενος προφανώς ότι έχει κάποιον τραυματισμό, ή ότι δεν μπορεί λόγω των πλαστ να την ανοίξει. Τελικά, βρήκε τρόπο για να ξεφλουδίσει τη μπανάνα.

    Στο βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται, μάλιστα, να συνεχίζεται μια ένταση με τον διαιτητή του.

    Το βίντεο ανέβηκε και στο Τwitter από τον Αλεξ Θεοδωρίδη γράφοντας: «Αυτή είναι η στιγμή που ο Elliot Benchetrit ζητά από ένα παιδί για τα μπαλάκια να του ξεφλουδίσει τη μπανάνα. Ο προπονητής Τζον Μπλουμ παρενέβη και του είπε να την καθαρίσει μόνος του».

    Ο άνθρωπος πίσω από το λογαριασμό που φαίνεται να ανήκει στον Elliot Benchetrit απάντησε στον Θεοδωρίδη γράφοντάς του: «Αυτό το βίντεο είναι πραγματικά άχρηστο και δεν δείχνει παρά ένα μικρό μέρος των όσων έγιναν. Καημένοι, πήγατε την ηλιοθιότητα στα social media σε άλλο επίπεδο».

     



    ΣΧΟΛΙΑ