• LIFE&STYLE

    Χαμός στο GNTM: Οι κριτές ζήτησαν εξηγήσεις από την Κάτια

    • NewsRoom

    Βίκυ Καγιά και Άγγελος Μπράτης


    Χαμός έγινε στο GNTM, όταν οι κριτές αντιλήφθηκαν το bullying που υφίσταται η Ελευθερία από τα κορίτσια της περιβόητης «FF» και συγκεκριμένα την Κάτια.

    Την αποκάλυψη μπροστά στην κριτική επιτροπή έκανε η Μαρίνα.

    Κατά τη διάρκεια της κριτικής που δέχθηκε για την απογοητευτική απόδοσή της στη δοκιμασίας της φωτογράφισης αποχώρησης, η Μαρίνα αιτιολογήθηκε ότι το αποτέλεσμα οφείλεται στην κακή ψυχολογία που της προκαλεί το bullying, το οποίο ασκεί η παρέα των «FF» και συγκεκριμένα η Κάτια στην Ελευθερία.

    «Χάλασε η ψυχολογία μου με το bullying που κάνουν τα κορίτσια, η Κάτια περισσότερο, στην Ελευθερία. Ναι, της κάνει bullying, εγώ αυτό βλέπω. Κάνει ξεκάθαρο bullying», είπε η Μαρίνα.

    Οι κριτές έμειναν άφωνοι και στη συνέχεια ζήτησαν εξηγήσεις από τα κορίτσια προκειμένου να μάθουν ακριβώς τι συμβαίνει.

    Πολλές κοπέλες μίλησαν με αρνητικά σχόλια για τη συμπεριφορά της Κάτιας μέσα στο σπίτι, ενώ σχεδόν όλες συμφώνησαν πως ασκείται bullying σε βάρος της 20χρονης.

    Η Κάτια Ταραμπάνκο αρνήθηκε τις κατηγορίες, καθώς όπως είπε το bullying είναι πολύ βαριά λέξη, και σημείωσε ότι απλώς έκανε κάποια σχόλια όπως κάνει για όλες τις κοπέλες. Τόνισε ότι και η ίδια έχει δεχτεί bullying σε μικρότερη ηλικία και δεν είναι κάτι που θα έκανε ποτέ σε κάποιον άλλο.

    Οι απαντήσεις της ωστόσο έγειραν αντιδράσεις από τις άλλες κοπέλες, ενώ η Βίκυ Καγιά ζήτησε να κάνουν ένα διάλειμμα όλοι προκειμένου να αποφορτιστούν.

    Αυτό βέβαια κάθε άλλο παρά ηρέμησε τα πνεύματα καθώς στο πλατό – κατά την προσπάθεια επίλυσης της «παρεξήγησης» – δημιουργήθηκε εκ νέου ένταση.

    Η Σουζάνα ζήτησε από την Ελευθερία να υπερασπιστεί τον εαυτό της άνευ «δικηγόρων», σχόλιο που εκνεύρισε ιδιαίτερα την Άννα Μαρία και τη Χαρά.

    Η Κάτια ζήτησε συγγνώμη on camera από την Ελευθερία και από όποια κοπέλα μπορεί να πείραξε κάποιο σχόλιό της ως bullying.

    Η Ελευθερία έβαλε τα κλάματα και μεταξύ άλλων σχολίασε για την κατάσταση: «Το ‘χουμε κάνει σκ… το πλατό σήμερα».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ