• LIFE&STYLE

    Η Carrie του Sex and the City αποκαλύπτει τα μυστικά της διαχρονικής της λάμψης

    • NewsRoom
    Sex and the City


    Η Carrie Bradshaw μονοπωλούσε για 6 σεζόν τα βλέμματα των φανατικών του Sex and the City, τόσο με τις ιστορίες και τη ζωή της όσο και με το style της το οποίο και έγινε statement μίας ολόκληρης δεκαετίας, σηματοδοτώντας μία νέα τάση στο γυναικείο ντύσιμο. Τα περίεργα και ιδιαίτερα outfits, τα περίτεχνα κοσμήματα αλλά κυρίως τα πολλά και διαφορετικά παπούτσια, που ήταν το σήμα κατατεθέν της πρωταγωνίστριας, πήγαν τη μόδα ένα βήμα πιο πέρα.

    sex and the city 2

    Και αν στη σειρά που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό μπήκαν στο μικροσκόπιο οι ανθρώπινες σχέσεις και εκθειάστηκε η μόδα, σκεφτείτε πόσο αναδείχθηκαν οι πρωταγωνιστές της! Οι Cynthia Nixon, Kim Cattrall, Christine Davis και φυσικά η Sarah Jessica Parker, έγιναν πρότυπα του στυλ και της μόδας, με την τελευταία δικαιωματικά να κλέβει την παράσταση.

    p_sex_and_the_city_p06sex-and-city

    Η γνωστή και πολυαγαπημένη ηθοποιός, μαγνητίζει τα βλέμματα με το ιδιαίτερο στυλ της εντός και εκτός πλατό, ενώ κάθε της εμφάνιση αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού, καθώς δεν σταματά να μας εκπλήσσει και να τολμά συνδυασμούς που λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν να υποστηρίξουν τόσο καλά!

    Sarah-Jessica-Parker

    Η Parker αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της τα μυστικά ομορφιάς της και να μας πει πως μπορούμε να λάμπουμε ακόμη κι εμείς που δεν έχουμε προσωπικό κομμωτή ή στυλίστα! “Για όμορφα και περιποιημένα μαλλιά αρκεί να ρίξετε λίγο spary. Ελάχιστο στις ρίζες και περισσότερο στα υπόλοιπα και έχετε τόσο απλά καλοχτενισμένα μαλλιά!”δήλωσε και προσέθεσε πως “δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο εκτός από μία αλογοουρά και έναν μικρό στρογγυλό κότσο. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει αυτό!”

    parker

    sarah jessica parker

    Η ηθοποιός παραδέχθηκε πως στην ουσία δεν κάνει πολλά για να περιποιηθεί τα μαλλιά της εκτός από το να τα αφήνει να στεγνώνουν μόνα τους χωρίς πιστολάκι. “Αυτό που κάνω είναι να λούζω τα μαλλιά μου, να βάζω conditioner και κρέμες για να τα περιποιηθώ και απλά πέφτω για ύπνο με βρεγμένα μαλλιά, αφήνοντάς τα να πάρουν σχήμα από μόνα τους. Αν πάλι ξυπνήσετε και τα μαλλιά σας δεν είναι όπως θα θέλατε, τότε… ειλικρινά δεν ξέρω τι να σας συμβουλεύσω!! Απλά πιάστε τα πάνω!”

    95806, NEW YORK, NEW YORK - Monday May 6, 2013. Sarah Jessica Parker and husband Matthew Broderick out with their twins Marion Broderick and Tabitha Broderick in the West Village of New York City. Photograph: © Sasha,PacificCoastNews.com **FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE** **E-TABLET/IPAD & MOBILE PHONE APP PUBLISHING REQUIRES ADDITIONAL FEES** LOS ANGELES OFFICE: +1 310 822 0419 LONDON OFFICE: +44 20 8090 4079

    February 2, 2016: Sarah Jessica Parker on the set of the new TV show 'Divorce' filming location in New York City Mandatory Credit: Zelig Shaul/ACE/INFphoto.com Ref: infusny-220

    Εκείνο όμως που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως Sarah Jessica Parker, δεν είναι και πολύ fan του shopping! Όπως και η ίδια παραδέχεται δεν ψωνίζει συχνά: “Δεν πάω συχνά για ψώνια. Έχω πολλά παπούτσια στην γκαρνταρόμπα μου αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί έχω μία συλλογή από παπούτσια. Ακόμη όμως και γι’ αυτά είμαι πολύ προσεκτική. Σκέφτομαι τι μπορώ να δανειστώ, τι μου χρειάζεται και τι όχι. Επίσης ποτέ μα ποτέ δεν πήρα τίποτα από όσα ρούχα ή παπούτσια φόρεσα στη σειρά ή στις εκδηλώσεις. Εάν κάτι το είχαμε δανειστεί από κάποιον σχεδιαστή πάντα το επέστρεφα, είναι κάπως σαν ένα άτυπο σύστημα τιμής. Πάντα επιστρέφεις τη μπλούζα που φόρεσες. Είχες την επιμέλειά της για ένα βράδυ και μετά πρέπει να την επιτρέψεις σε κάποιον άλλον για να έχει και αυτός την ευκαιρία να την φορέσει.”

    sarah-jessica-parker-met-gala-2015

    Η Parker δένεται τόσο πολύ με τα πράγματα που τους δίνει και ονόματα! Αστειευόμενη ανέφερε για μία ζώνη που είχε δει να φοράει ένα μοντέλο σε ένα show: “Φορούσε μία ζώνη που έμοιαζε τόσο πολύ με μία που φορούσαμε στη σειρά και την οποία είχα ονομάσει Roger! Ναι έμοιαζε πολύ στον Roger!”, είπε αστειευόμενη.

    sarah-jessica-parker-5-things-you-didnt-know-about

    Εν ολίγοις, η Sarah Jessica Parker είναι μία προσγειωμένη και δροσερή γυναίκα, στην οποία θα θέλαμε όλες να μοιάζαμε! Ωστόσο έχουμε μία μικρή υποψία ότι αν κοιμηθούμε με βρεγμένα μαλλιά, δεν θα ξυπνήσουμε με τις υπέροχες μπούκλες της ηθοποιού, αλλά αυτό είναι κάτι άλλο! Άλλωστε ακόμη και αν δεν βγουν καλά μπορούμε να τα πιάσουμε αλογοουρά ή κότσο, όπως κάνει και μία star!

    Η μεγάλη επιστροφή του Sex and the City

    Έξι χρόνια μετά την επιτυχημένη δεύτερη ταινία Sex and the City, η επιστροφή είναι προ των πυλών! Σύμφωνα με δηλώσεις της πρωταγωνίστριας, Sarah Jesicca Parker, στο Press Association, σε σχετική ερώτηση που της τέθηκε από τον δημοσιογράφο εκείνη απάντησε: “Δε νομίζω ότι καμία από εμάς είπε ποτέ όχι σε μία ακόμη συνέχεια. Απλά δεν γνωρίζω αν πρόκειται για ταινία ή σειρά”.

    sex&city

    Το Sex and the City, προβλήθηκε για πρώτη φορά μέσω του τηλεοπτικού δικτύου HBO, το 1998 και μας κράτησε συντροφιά για 6 χρόνια, έως το 2004. Οι ιστορίες του βασίστηκαν στο βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει μία χρονιά νωρίτερα, το 1997, με τον ίδιο τίτλο και η συγγραφέας του είναι η Candace Bushnell. Μετά το τέλος της σειράς ακολούθησαν δύο ταινίες, η πρώτη το 2008 και η δεύτερη το 2010.

    Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να μάθουμε τα νεότερα και ελπίζουμε τα κορίτσια της σειράς να εισβάλλουν ξανά στις ζωές μας, έστω και για μερικές ώρες!

    The HBO television series 'Sex and the City' received an Emmy nomination for Best Comedy Series as nominations were announced in Los Angeles, July 12, 2001. Cast members shown (L-R) are Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker. The Emmy Awards will be presented in Los Angeles September 16. REUTERS/Nigel Parry/HBO/Handout

     

     

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/nike-adidas-bmw-apple-ke-coca-cola-empistevonte-tin-online-diafimisi-ke-kerdizoun/77955

     



    ΣΧΟΛΙΑ