• LIFE&STYLE

    Big Brother: Το «ροζ» δωμάτιο, οι διάσημοι παίκτες και ο μισθός τους (video)

    • NewsRoom
    μικρουτσικος τσακας

    Γιώργος Τσάκας και Ανδρέας Μικρούτσικος


    Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την μεγάλη πρεμιέρα του Big Brother, ενώ όλο και περισσότερα γίνονται γνωστά για τους παίκτες, αλλά και το σπίτι, όπου θα διαμένουν.

    Το κάστινγκ έχει ολοκληρωθεί και σήμερα ξεκινούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών.

    Από τους 16 παίκτες που θα μπουν στο σπίτι του Big Brother, εντύπωση κάνει το γεγονός ότι οι 9 είναι γυναίκες και οι 7 άνδρες. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», ανάμεσά τους βρίσκονται δύο διάσημες γυναίκες και ένας διάσημος άνδρας.

    Πρόκειται για ένα YouTuber από την Θεσσαλονίκη με μεγάλο κοινό και ένα πρώην αντιδήμαρχο από την βόρεια Ελλάδα.

    Η γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι «επαγγελματίας παίκτρια», αφού έχει συμμετάσχει σε πολλά τηλεπαιχνίδια.

    Από τους παίκτες που ξεχωρίζουν είναι μία διαζευγμένη γυναίκα 55 ετών με τρία παιδιά, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει από το κάστινγκ ένα ερωτικό ειδύλλιο, με πρωταγωνιστές δύο 30χρονους παίκτες, που έχουν αναπτύξει αμοιβαία έλξη.

    Πληροφορίες της Espresso αποκαλύπτουν τον μισθό των παικτών, οι οποίοι θα λαμβάνουν το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ τον μήνα.

    Στο μεταξύ, σάλο αναμένεται να προκαλέσει η προσθήκη ενός «ροζ» δωματίου στο παιχνίδι, που θα ονομαστεί «Captain Room» και θα διαθέτει κρεβάτι και τζακούζι.

    Ο νικητής της δοκιμασίας της εβδομάδας θα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει μια ήσυχη βραδιά στο δωμάτιο μαζί με τον παίκτη της επιλογής του.

    Όπως είναι γνωστό, ο Χάρης Βαρθακούρης θα βρίσκεται στην παρουσίαση του ριάλιτι, ενώ στις εκπλήξεις που επιφυλάσσει, μάλιστα, το παιχνίδι είναι η εμφάνιση δύο πρώην παικτών του πρώτου Big Brother, το οποίο έκανε πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση το 2001 με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

    Ο λόγος για τον Γιώργο Τσάκα και τον Πρόδρομο Καθηνιώτη, οι οποίοι ήταν οι δύο παίκτες που έφτασαν στον τελικό με τον πρώτο να κατακτά εν τέλει την πρώτη θέση.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ