• LIFE&STYLE

    Big Brother spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

    • NewsRoom

    Άννα Μαρία Ψυχαράκη


    Μετά από μερικές ημέρες ηρεμίας και χαράς στο σπίτι του Big Brother λόγω του «γάμου» της Άννας Μαρίας και του Δημήτρη Κεχαγιά, οι συγκάτοικοι κλήθηκαν να επιλέξουν τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση.

    Για αυτή την εβδομάδα, ο Μεγάλος Αδελφός αιφνιδίασε τους παίκτες με μια ιδιαίτερα ξεχωριστή δοκιμασία, κατά την οποία έπρεπε να οργανώσουν τον γάμο της Άννας Μαρίας και του Δημήτρη Κεχαγιά. Κατάφεραν να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη για λίγο και να συνεργαστούν για το «μεγάλο» γεγονός του σπιτιού.

    Όπως είδαμε χθες έγιναν τα bachelor πάρτι της «νύφης» και του «γαμπρού», ενώ απόψε θα παρακολουθήσουμε την «τελετή». Ωστόσο, λίγο αργότερα, η πραγματικότητα θα επανέλθει στο σπίτι του Big Brother και οι παίκτες θα κληθούν στο δωμάτιο επικοινωνίας για να καταθέσουν την αρνητική τους ψήφο.

    Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφόρησαν από την εκπομπή «Ευτυχείτε», οι υποψήφιες είναι τρεις γυναίκες, τα ονόματα των οποίων δεν προκαλούν ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς έχουν βρεθεί ξανά στην ίδια θέση.

    Ο λόγος για την Άννα Μαρία, τη Ραμόνα και τη Σοφία.

    Βέβαια, αναμένεται και η δοκιμασία για την διεκδίκηση του βέτο, κάτι που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Σε περίπτωση που «σωθεί» κάποια από τις κοπέλες, ενδέχεται να βγουν πέντε και έξι υποψήφιοι λόγω ισοψηφίας.

    Δείτε τα βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ