• LIFE&STYLE

    Big Brother: Ενημέρωση των παικτών για την έξαρση του κορονοϊού – Πώς αντιδρούν (video)

    • NewsRoom

    Άννα Μαρία, Ζακ και Χριστίνα


    Πλούσιο επεισόδιο αναμένεται το αποψινό στο Big Brother, καθώς μετά την διαδικασία της ψηφοφορίας και την ανάδειξη των υποψηφίων, έρχεται η δύναμη του βέτο να φέρει τα πάνω-κάτω. Παράλληλα, η παραγωγή θα ενημερώσει τους παίκτες για την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού.

    Χθες, βγήκαν προτεινόμενοι προς αποχώρηση δύο πρόσωπα που δεν είχαν έρθει ξανά σε αυτή τη θέση, ενώ ένας από τους παίκτες βρίσκεται υποψήφιος για δεύτερη φορά.

    Ο λόγος για τη Ραΐσα, τη Χριστίνα και τον Χρήστο Βαρουξή, οι οποίοι μέχρι στιγμής είναι οι τρεις συγκάτοικοι που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και κινδυνεύουν να είναι υποψήφιοι.

    Αντίθετα, η Άννα Μαρία, η Ραμόνα και ο αντιδήμαρχος, Χρήστος Μακρίδης, οι οποίοι μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ψηφίζονταν περισσότερο, μέχρι στιγμής είναι ασφαλείς.

    Ωστόσο, εκείνος που θα έχει το δικαίωμα για βέτο για αυτή την εβδομάδα αναμένεται να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

    Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», εκείνος που κατέχει το βέτο είναι ο Παναγιώτης, ο οποίος θα το χρησιμοποιήσει για να σώσει τον αδελφό του. Αυτή η κίνηση, όμως, θα του γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς ακριβώς επόμενοι στην κατάταξη είναι ο ίδιος και η Ραμόνα!

    Επιπλέον, για πρώτη φορά σήμερα οι παίκτες θα ενημερωθούν από τον Big Brother για την κατάσταση που επικρατεί αναφορικά με την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

    Το γεγονός θα φέρει αναστάτωση σε όλους τους παίκτες και κυρίως στον αντιδήμαρχο, ο οποίος κατάγεται από μία περιοχή που έχει πληγεί πάρα πολύ από τον κορονοϊό.

    Μάλιστα, εκείνος έχει ζητήσει από την παραγωγή να επικοινωνήσει με τους δικούς του ανθρώπους επειδή ανησυχεί ιδιαίτερα.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ