array(0) {
}
        
    
Menu
1.06%
Τζίρος: 261.41 εκατ.

Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε συρμός του Προαστιακού – Αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις

Life & Style

Beyoncé: Κυκλοφόρησε το «Black is King» στο Disney+

Comments

Η Beyoncé κυκλοφόρησε χθες το καινούργιο της visual album «Black Is King» αποκλειστικά στο Disney Plus.

Η ταινία είναι ένα οπτικό άλμπουμ που επικεντρώνεται στη μουσική του «The Lion King: The Gift», το οποίο είναι το πρωτότυπο soundtrack για το remake της ταινίας της Disney «The Lion King».

Ενώ η ταινία προοριζόταν να κυκλοφορήσει παράλληλα με το «The Gift», η Beyoncé έγραψε στο Instagram ότι το έργο εξυπηρετεί έναν «μεγαλύτερο σκοπό» τώρα.

«Τα γεγονότα του 2020 έχουν καταστήσει το όραμα και το μήνυμα της ταινίας ακόμη πιο συναφή, καθώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξεκινούν ένα ιστορικό ταξίδι. Όλοι αναζητούμε ασφάλεια και φως. Πολλοί από εμάς θέλουμε αλλαγή», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/CDPw-5qHiCb/

«Πιστεύω ότι όταν οι μαύροι λέμε τις δικές μας ιστορίες, μπορούμε να αλλάξουμε τον άξονα του κόσμου και να πούμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορία μας για τον γενετικό πλούτο και τον πλούτο της ψυχής, που δεν αναφέρονται στα βιβλία της ιστορίας μας. Με αυτό το οπτικό άλμπουμ, ήθελα να παρουσιάσω στοιχεία της μαύρης ιστορίας και της αφρικανικής παράδοσης, με ένα μοντέρνο τρόπο και ένα καθολικό μήνυμα, για το τι σημαίνει πραγματικά να βρεις την ταυτότητά σου και να χτίσεις μια κληρονομιά».

https://www.instagram.com/p/CDStLGbHuaT/

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δόμνα Μιχαηλίδου βάφτισε τον γιο της (video)
Château Margaux x Mandarin Oriental, Costa Navarino: Μια κορυφαία συνάντηση κρασιού και γαστρονομίας για 16 μόνο άτομα
Νονά η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ; Τι απαντά ο Κωνσταντίνος Αργυρός (video)
Η Άννα Βίσση είδε από κοντά τον ανατρεπτικό αγώνα των Knicks με τον εγγονό της (video)
Αλεξάνδρα Νίκα-Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη ανάρτηση και φωτογραφία μετά την επιστροφή από το μαιευτήριο
Εξιτήριο για την Αλεξάνδρα Νίκα – «Είμαι πολύ συγκινημένη και ευτυχισμένη» (pics)
A Levi’s Summer: Η συλλογή που δίνει στιλ στο καλοκαίρι της πόλης
Γιάννης Αλαφούζος: Η νέα εταιρεία με την οποία θέλει να αλλάξει τα δεδομένα στα αθλητικά media
Ξανά στη Νέα Υόρκη η Άννα Βίσση – Η φωτογραφία μέσα από τα Sotheby’s
Το Allwyn Game Time στο ρυθμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Αντώνη Καρπετόπουλο