array(0) {
}
        
    
Menu
0.1%
Τζίρος: 221.93 εκατ.

Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των μεταφορών

Life & Style

Beyoncé: Κυκλοφόρησε το «Black is King» στο Disney+

Comments

Η Beyoncé κυκλοφόρησε χθες το καινούργιο της visual album «Black Is King» αποκλειστικά στο Disney Plus.

Η ταινία είναι ένα οπτικό άλμπουμ που επικεντρώνεται στη μουσική του «The Lion King: The Gift», το οποίο είναι το πρωτότυπο soundtrack για το remake της ταινίας της Disney «The Lion King».

Ενώ η ταινία προοριζόταν να κυκλοφορήσει παράλληλα με το «The Gift», η Beyoncé έγραψε στο Instagram ότι το έργο εξυπηρετεί έναν «μεγαλύτερο σκοπό» τώρα.

«Τα γεγονότα του 2020 έχουν καταστήσει το όραμα και το μήνυμα της ταινίας ακόμη πιο συναφή, καθώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξεκινούν ένα ιστορικό ταξίδι. Όλοι αναζητούμε ασφάλεια και φως. Πολλοί από εμάς θέλουμε αλλαγή», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/CDPw-5qHiCb/

«Πιστεύω ότι όταν οι μαύροι λέμε τις δικές μας ιστορίες, μπορούμε να αλλάξουμε τον άξονα του κόσμου και να πούμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορία μας για τον γενετικό πλούτο και τον πλούτο της ψυχής, που δεν αναφέρονται στα βιβλία της ιστορίας μας. Με αυτό το οπτικό άλμπουμ, ήθελα να παρουσιάσω στοιχεία της μαύρης ιστορίας και της αφρικανικής παράδοσης, με ένα μοντέρνο τρόπο και ένα καθολικό μήνυμα, για το τι σημαίνει πραγματικά να βρεις την ταυτότητά σου και να χτίσεις μια κληρονομιά».

https://www.instagram.com/p/CDStLGbHuaT/

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Fakenews το διαζύγιο Μενεγάκη, το εξώδικο και η αγωγή της Άρτεμης Δήμου στο mononews, τι κομίζει ο νέος CEO του ΣΚΑΪ Γρηγόρης Δημητριάδης και η επόμενη ημέρα του video περιεχομένου
Moments: Αυλαία με Γιώργο Καπουτζίδη στον ΑΝΤ1
Πέτρος Κωστόπουλος: Τα λεφτά που ακουμπούσαν πάνω στην Ελένη Μενεγάκη για τοποθέτηση προϊόντος, δεν υπήρχαν (video)
Ελένη Μενεγάκη: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού από τον Μάκη Παντζόπουλο
Mega Stories: Υποκλοπές – Η καταδίκη των 4 και οι αόρατοι εντολείς
Μελέτης Παγώνης: Ποιος είναι ο νέος αγοραστής του Cash or Trash και guru της βιομηχανίας των events
Το ποδοσφαιρικό Netflix της Premier League είναι γεγονός και ίσως αλλάξει για πάντα τα τηλεοπτικά δικαιώματα!
Αμαλία Κωστοπούλου: Αίσιο τέλος! Μετά από 5,5 μήνες μπορεί και πάλι να ταξιδέψει
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Και όμως, δεν το τόλμησα – Τι αποκάλυψε στο Instagram
Akylas: Αυτό είναι το βίντεο κλιπ για το Ferto