• LIFE&STYLE

    Beverly Hills: Έτσι αποχαιρέτησαν τον Λουκ Πέρι οι ηθοποιοί στην πρεμιέρα (video)

    Το cast του BH90210


    Επέστρεψε χθες στις οθόνες μας η θρυλική σειρά της δεκαετίας του ’90, Beverly Hills 90210, καθώς το επεισόδιο της πρεμιέρας προβλήθηκε στην Αμερική.

    Όλοι οι σπουδαίοι πρωταγωνιστές, που ανέδειξαν σε διαχρονική επιτυχία αυτή τη σειρά ήταν εκεί. Μόνο ένας ήταν απών και αυτό δεν πέρασε διόλου απαρατήρητο. Ο Λουκ Πέρι, που έφυγε από τη ζωή πριν μερικούς μήνες.

    Ο διάσημος ηθοποιός έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο από το ρόλο του ως Ντίλαν στο Beverly Hills 90210. Έφυγε από τη ζωή στις αρχές του περασμένου Μάρτη, στα 52 του χρόνια, έπειτα από βαρύτατο εγκεφαλικό που υπέστη.

    Όπως ήταν φυσικό, στο πρώτο επεισόδιο του νέου Beverly Hills 90210 δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά σε αυτό τον μεγάλο ηθοποιό και σημαντικό πρωταγωνιστή της σειράς.

    Έτσι λοιπόν, λίγο πριν το φινάλε του επεισοδίου, η «Κέλι» και η «Ντόνα», με μάτια βουρκωμένα, παρακολουθούν στην τηλεόραση μια χαρακτηριστική σκηνή με τον Μπράντον και τον Ντίλαν. Ο Λουκ Πέρι (Ντίλαν) λέει στη συγκεκριμένη σκηνή στον Μπράντον: «Καλώς ήρθες στον παράδεισο φίλε! Καλώς ήρθες στο όνειρό σου»! Η εικόνα παγώνει και οι συντελεστές αποχαιρετούν τον ηθοποιό γράφοντας: «Για τον φίλο μας, Λουκ Πέρι. 1966 – 2019».

    Σημειώνεται ότι η σειρά επιστρέφει ανανεωμένη με έξι επεισόδια. Το σενάριο θα αποτελεί μια εναλλακτική πραγματικότητα, όπου οι ηθοποιοί, έχοντας επηρεαστεί πολύ από τη σειρά, ξανασυναντιούνται μετά από 19 χρόνια, για να συζητήσουν την πιθανότητα του reboot. «Τι θα γίνει όταν πρώτες αγάπες, φίλοι και εχθροί ξανασυναντιούνται, καθώς το γνωστό cast – με το οποίο έχουμε μεγαλώσει – θέλει να συνεχίσει από όπου το άφησε; Θα το μάθουμε στα υπόλοιπα επεισόδια».

    Ο Λουκ Πέρι, μεγάλος καρδιοκατακτητής, έκανε στην πρώτη εποχή προβολής του Beverly Hills 90210 εκατομμύρια κορίτσια ανά τον κόσμο να τον ερωτευθούν.



    ΣΧΟΛΙΑ