• LIFE&STYLE

    Banana Moon: Νέα Spring Summer Collection 2019

    • NewsRoom


    H νέα συλλογή της Banana Moon για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 αποτελείται από μαγιό γεμάτα ζωντανά χρώματα, έντονα prints και μοντέρνο casual στιλ. Συνώνυμη με τον ήλιο, την απόδραση, το wellness και την έκφραση, η Banana Moon απευθύνεται στο «Νέο Cool Girl»  που αναζητά καινούριες εμπειρίες, έχει σέξι στυλ, cool διάθεση και εστιάζει σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

    To ύφος της φετινής Banana Moon συλλογής περιγράφεται με τις λέξεις:  Χαρά, Άνεση, και Στυλ! Η Banana Moon σε μεταφέρει σε ένα κόσμο όπου κάθε μέρα είναι καλοκαίρι: οι κομψοί συνδυασμοί υφασμάτων με τις διακριτικές λεπτομέρειες, τα ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία και τα έντονα prints, σου υπενθυμίζουν διαρκώς ότι Life is better at the beach!

    Στο επίκεντρο της Collection κυριαρχούν οι «Banana Moon»,  «Couture» και «Teens» συλλογές:

    ‘’Banana Moon’’

    Cool, Trendy & Sexy

    Η Banana Moon σειρά, ως η βασική σειρά του lifestyle beach brand, εστιάζει σε πολύχρωμους συνδυασμούς, στιλάτα και sexy bikini και προσεγμένα elegant ολόσωμα μαγιό, για τις πιο hot εμφανίσεις στην παραλία. Το τρίπτυχο της επιτυχίας δεν είναι άλλο από τα τέλεια κοψίματα, τα υψηλής ποιότητας υφάσματα και το μοναδικό σχεδιασμό.

    ‘’Couture’’

    Premium, Chic & Minimal

    Το περιβάλλον, οι παραλίες και τα ειδυλλιακά τοπία της California είναι πηγές έμπνευσης της νέας συλλογής Couture, η οποία επικεντρώνεται στη λεπτομέρεια: bikini και ολόσωμα μαγιό με άψογα σχεδιασμένα patterns, πάντα αρμονικά συνδυασμένα, με απλό  minimal στυλ και ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη σειρά απευθύνεται σε γυναίκες που αναζητούν τις πιο στιλάτες επιλογές στην παραλία και που θέλουν να νιώθουν ξεχωριστές σε κάθε τους εμφάνιση!

    ‘’Teens’’

    Sporty, Fun & Urban

    Η συλλογή Teens είναι σχεδιασμένη με ένα πιο νεανικό και αθλητικό ύφος, ζωντανά χρώματα, παιχνιδιάρικα μοτίβα, εμπνευσμένα από τη σύγχρονη γενιά & τα trends που κυριαρχούν. Μαγιό που συνδέουν το νεανικό στοιχείο με τη γυναικεία θηλυκότητα, αλλά και τη sexy διάθεση. Χαρακτηριστικό της νεανικής αυτής σειράς είναι το Μix & Μatch χρωμάτων, μοτίβων, σχεδίων και prints.

    Ανακαλύψτε τις νέες συλλογές  Banana Moon  @Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι, Ισόγειο), στο www.z-mall.gr αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

    Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες της Banana Moon  στο Facebook και στο Instagram

    Discover more @ https://bananamoon.gr




    ΣΧΟΛΙΑ