array(0) {
}
        
    
Menu
-2.82%
Τζίρος: 362.05 εκατ.

«Στο φως αποκαλυπτικές συνομιλίες Μπάνον–Έπσταϊν για να ρίξουν τον Πάπα Φραγκίσκο»

Life & Style

Μπαλατσινού: Η κοινή φωτογραφία με τον Βασίλη Κικίλια και οι ευχές για τα γενέθλιά του (pic)

NewsRoom
Τζένη Μπαλατσινού, Βασίλης Κικίλιας
Comments

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας και οι ευχές που δέχεται από το πρωί είναι αμέτρητες.

Ανάμεσα σε όσους ευχήθηκαν δημόσια στον βουλευτή της ΝΔ ήταν ωστόσο και η αγαπημένη του Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Τετάρτης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή της φωτογραφία αγκαλιά με τον Βασίλη Κικίλια και έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά σε σένα… άντρα μου».

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι μετά την αιφνιδιαστική του επανασύνδεση πρόκειται να παντρευτεί την Κυριακή 16 Ιουνίου στην αθηναϊκή ενορία, στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρωτιά του Σκάι και τα δελτία ειδήσεων του ΑΙ, η κυριαρχία Αντωνιάδου στην ΕΣΗΕΑ, το burnout της Βίδου, ο… νέος ρόλος του Ζούλα και έρχεται ο… Κολοκοτρώνης του Σμαραγδή
Eurovision: Ποια τραγούδια θα δούμε στον αποψινό ημιτελικό
Χειρουργείο για τον Χρήστο Δάντη
Ο Λάζαρος Ρότα στο Allwyn Game Time: «Να μείνουμε κορυφή, να γράψουμε ιστορία στην Ευρώπη»
Ντάσα Ζούκοβα: Για πρώτη φορά μιλάει για τον Σταύρο Νιάρχο και τη ζωή τους
MEGA: Τι είναι τα Pause Ads που εισάγει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά
Παύλος Ντε Γκρες: Ιδρύει δικό του κόμμα; Τι είπε για την κυβέρνηση, το επίθετό του και τη Μαρί Σαντάλ (video)
Γιώργος Μαζωνάκης: Παραμένει στο νοσοκομείο – Αναμένεται να χειρουργηθεί για πέτρες στη χολή
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για Αλεξάνδρα Νίκα και Κωνσταντίνο Αργυρό: Προσεύχομαι κάθε μέρα να έρθει η μικρούλα τους με το καλό
Eurovision: Αυτά είναι τα 7 τραγούδια που πέρασαν στον τελικό (video)