• Gossip

    Back to life: Ο Brad Pitt επιστρέφει στα κόκκινα χαλιά…

    • NewsRoom
    Brad Pitt

    Brad Pitt


    Μετά από ένα πολυσυζητημένο διαζύγιο με την Angelina Jolie, πολλές εικασίες, κατηγορίες, inside πληροφορίες και εκατομμύρια “μελάνια” που χύθηκαν παγκοσμίως για το ποιος έφταιγε, τι θα απογίνουν τα παιδιά κ.λπ, ο χολιγουντιανός αστέρας Brad Pitt, επέστρεψε σε αυτό που γνωρίζει να κάνει καλυτερα: να προωθεί τις ταινίες του.

    Ο 52χρονος ηθοποιός άρχισε να ξαναβρίσκει τους ρυθμούς του σιγά σιγά, ξεκινώντας από την Σαγκάη, όπου βρέθηκε για να προωθήσει τη νέα του ταινία «Αllied». Οι θαυμαστές του, πιστοί ακόλουθοι, βρέθηκαν εκεί για να φωτογραφηθούν και να τον φωτογραφίσουν, με τα φλας να έχουν πάρει φωτιά. Οι selfies είχαν την τιμητική τους και ο Brad  δεν απογοήτευσε κανέναν.

    brad3Brad PittBrad PittΒγάζοντας selfies μαζί τους και χαρίζοντας στο φακό το πιο φωτεινό του χαμόγελο ο σταρ του Χόλιγουντ δε θύμιζε σε τίποτα κάποιον που τους τελευταίους δύο μήνες περνά το δεύτερό του διαζύγιο. Και αν με την πρώτη φορά – με τη Jennifer Aniston – όλοι έπεσαν να τον κατασπαράξουν για την απιστία του, τώρα τα πράγματα είναι πιο ισότιμα.

    Αν και αρχικά κατηγορήθηκε ότι διατηρούσε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του Μarion Cotillard, ότι ήταν κακός πατέρας, επιθετικός – μέχρι και έρευνα έκανε η αρμόδια υπηρεσία για κακοποίηση των παιδιών και κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών – και αδιάφορος, σιγά σιγά άρχισε να διαφαίνεται ότι ίσως να μην έφταιγε μόνο αυτός.

    Οι φήμες για την Angelina και τις νυχτες οργίων βλέπουν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας, διαβάλλοντας την προστατευτική, σεμνή και απόμακρη εικόνα, που ήθελε να βγάζει προς τα έξω τα τελευταία χρόνια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προσοχή: Ο Brad Pitt ΔΕΝ ειναι νεκρός!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Brad Pitt σπάει τη σιωπή του και μιλάει για το πολύκροτο διαζύγιο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γνωστός δικηγόρος διασημοτήτων αποκαλύπτει τι θα συμβεί στα 6 παιδιά του Brad και της Angelina

     



    ΣΧΟΛΙΑ