• LIFE&STYLE

    Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια θα ευνοηθούν το 2018

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Η Άση Μπήλιου σε συνέντευξή της έκανε τις προβλέψεις για το 2018 και αναφέρθηκε στα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο αυτή τη χρονιά.

    Το 2018 πώς θα είναι σαν χρονιά;

    Δεν λες ότι θα είναι μια εύκολη χρονιά γενικώς, αλλά έχουμε ήδη περάσει αρκετά δύσκολα. Το καλοκαίρι θα έλεγα ότι είναι αρκετά απαιτητικό και ζόρικο. Και φέτος θα είναι πιο δύσκολο από ό,τι το 2017. Θα έχουμε πολλές εξελίξεις και ο τρόπος που θα πυροδοτηθούν θα είναι περίεργος και φυσικά χρειάζεται μεγάλη ανάλυση. Θεωρώ ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και σε πολιτικό επίπεδο, απλά δεν θα γίνουν με εύκολο και απλό τρόπο. Βέβαια, ποτέ οι εξελίξεις δεν πυροδοτούνται με ευκολία. Όταν τα πράγματα είναι απλά και εύκολα, δεν έχουμε εξελίξεις.

    Ποια ζώδια θα ευνοηθούν φέτος περισσότερο και ποια λιγότερο;

    Πιο ευνοημένοι θα είναι οι Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί, μετά θα βάλω τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους, γιατί αυτοί θα έχουν και τον Κρόνο που θα τους ζορίσει αρκετά. Τα ζώδια που θα ζοριστούν λιγάκι θα είναι οι Κριοί, Ζυγοί και αυτοί που θα έχουν τις μεγαλύτερες αλλαγές θα είναι οι Υδροχόοι και οι Λέοντες. Οι Τοξότες μετά τον Κρόνο θα είναι σε μια μεταβατική περίοδο και θα αρχίσουν σιγά σιγά να περνούν στην γκρίζα ζώνη και όλα θα είναι για αυτούς πιο φωτεινά το 2019.

    Πηγή: Τηλεόραση

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 8 έως 14 Ιανουαρίου 2018

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Κυριακή 7 Ιανουαρίου)



    ΣΧΟΛΙΑ