ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η νέα ταινία της σειράς του Star Wars “έσπασε”, σε διάστημα μόλις 12 ημερών από την πρεμιέρα της, το φράγμα του 1 δισ. δολαρίων σε εισπράξεις παγκοσμίως, καταγράφοντας το νέο ρεκόρ όλων των εποχών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Disney.
Η ταινία “Η Δύναμη Ξυπνά’ έκανε εισπράξεις 286,8 εκατ. δολαρίων το δεύτερο Σαββατοκύριακο της προβολής της, ξεπερνώντας το όριο του 1 δισ. «σε χρόνο ρεκόρ», σύμφωνα με την εταιρεία.
Το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε η ταινία Jurassic World που χρειάστηκε 13 ημέρες για να συγκεντρώσει εισπράξεις 1 δισ. δολαρίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γουίτκοφ: Στην Αγία Πετρούπολη την Τετάρτη για συνομιλίες με τη ρωσική ηγεσία
- Τραμπ: H Ουκρανία πρέπει να κάνει συμφωνία με τη Ρωσία για τον τερματισμό του πολέμου
- THEON: Νέες συμβάσεις 45 εκατ. ευρώ με δύο ευρωπαϊκές χώρες του ΝΑΤΟ
- Φολέγανδρος: Στον Άρειο Πάγο ο καταδικασμένος για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.