• LIFE&STYLE

    ΣΟΚ στην Ξάνθη: Έδεσε το σκυλί του στο αυτοκίνητο και το έσερνε!


    Ένα περιστατικό απίστευτης φρίκης και βιαιότητας με θύμα ένα άτυχο σκυλάκι κατεγράφη στην Ξάνθη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Ευλάλου. Όπως αναφέρει το thrakinea.gr, o oδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου εντοπίστηκε να έχει δέσει έναν σκύλο στο πίσω μέρος το οχήματός του και να τον σέρνει στην μέση του δρόμου. Το μαρτύριο το οποίο υπέστη το άτυχο ζώο μάλιστα κατέγραψε ένας πολίτης με την φωτογραφική του μηχανή ενώ ακολούθως έκανε γνωστό το συμβάν στον Φιλοζωικό Όμιλος Ξάνθης.

    Ο Φ.Ο.Ξ. από την μεριά του αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό απευθύνθηκε στις Αρχές και την Τρίτη το μεσημέρι προέβη σε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Ξάνθης ώστε να σχηματιστεί δικογραφία και να τιμωρηθεί ο δράστης αυτού του εγκλήματος.

    xanthi

    Αν και το αυτόφωρο έχει παρέλθει για τον δράση, ωστόσο καλείται όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με το συμβάν να το καταγγείλει στην Εισαγγελία Ξάνθης ή να επικοινωνήσει με τον Φιλοζωικό Όμιλο Ξάνθης ώστε να συνδράμει στις έρευνες γύρω από την υπόθεση. Πρόκειται για ένα ακόμη ιδιαίτερης βαρβαρότητας περιστατικό που καταγράφεται στην Ξάνθη, με θύμα κάποιο ζώο, και αυτό έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους της περιοχής.

    Διαβάστε ακόμα:

    Προκαλεί η Τουρκία: Απαλλοτρίωση έξι χριστιανικών εκκλησιών με εντολή Erdogan

    ImageHandler (2)



    ΣΧΟΛΙΑ