• LIFE&STYLE

    Sir Stelios: Δείτε που πέρασε τα γενέθλιά του μετά την απρόσμενη επιτυχία των φθηνών super market (pics)


    Μετά την επιχειρηματική επιτυχία του με τα EasyFoodStores στην Βρετανία, των φθηνών σούπερ μάρκετ που σάρωσαν την αγορά, ο κ. Στέλιος Χατζηιωάννου βρέθηκε να κάνει διακοπές στο ειδυλλιακό θέρετρο του Saint Barth στην Καραϊβική, λίγο πριν τα μέσα του περασμένου μήνα. Μάλιστα, ο ίδιος προτίμησε να μην κυκλοφορήσει πολύ στην πολυσύχναστη Saint Jean, μαζί με τους φίλους του και κάποιους προνομιούχους Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές που επέλεξαν να αποδράσουν για του Αγίου Βαλεντίνου στο πιο διάσημο θέρετρο της Καραϊβικής. Προτίμησε να γιορτάσει σύμφωνα με πληροφορίες τα γενέθλιά του στην εξαιρετικής αισθητικής βίλα που απέκτησε στο νησί πριν από λίγα χρόνια, καταβάλλοντας ένα τίμημα που ξεπέρασε το 1.600.000 ευρώ.

    Hotel-11Ειδικότερα, ο ίδιος ο κ. Χατζηϊωάννου απέφυγε τις συχνές παρουσίες στα chic bar restaurant του νησιού και όταν το έκανε δεν έγινε αντιληπτός από Έλληνες που έτυχε να βρίσκονται στο νησί. Το σπίτι του πάντως είναι γνωστό στους παροικούντες του Saint Barth συμπατριώτες μας, όπως στον πολύ γνωστό εφοπλιστή, που βρισκόταν μαζί με την σύζυγό του και φίλους στο νησί πριν από δύο εβδομάδες.

    Μάλιστα, το ζεύγος δεν κατέλυσε σε κάποιο ξενοδοχείο όπως το διάσημο Eden Rock αλλά προτίμησε την διαμονή στην μήκους εβδομήντα μέτρων θαλαμηγό του, που δέσποζε στο λιμάνι της Gustavia. Μαζί τους εθεάθη και έτερο επιχειρηματικό ζευγάρι που διάγει βίο μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας και η τετράδα απόλαυσε ένα εξαιρετικό γεύμα σε σικ εστιατόριο πάνω στο κύμα.

    Eden-Rock-St-Barths-Hotel-02Κάποιοι από την παρέα του εορτάζοντα βρέθηκαν στο ίδιο εστιατόριο και γλέντησαν με την καρδιά τους, όχι όμως και ο κ. Χατζηϊωάννου που δεν εμφανίστηκε, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες προτίμησε να μείνει μαζί με κάποιους φίλους στην βίλα του. Εκεί όπου ηρεμεί κατά περιόδους ο πολυπράγμων επιχειρηματίας, ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων, όταν  το νησί κατακλύζεται από διάσημους και ισχυρούς.

    Την ημέρα των γενεθλίων του-συμπίπτει πάντα με την γιορτή των ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου-ο επιχειρηματίας γιόρτασε τα 48α γενέθλιά του μαζί με φίλους του από όλο τον κόσμο.

    6-Eden-Rock-Hotel-St-BarthsΟ γοητευτικός εργένης Στέλιος Χατζηϊωάννου

    Παρά τα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τις σχέσεις του με καλλονές, ο κ. Χατζηϊωάννου παραμένει ακόμη ένας φανατικός εργένης και εξακολουθεί να κρατάει όσο μπορεί μακριά από την δημοσιότητα, ότι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή.

    Είναι χαρακτηριστικά άλλωστε κάποια δημοσιεύματα στον Βρετανικό τύπο με τίτλο την ερώτηση «Γιατί δεν θέλει να παντρευτεί ο Στέλιος Χατζηϊωάννου» τα οποία ο ίδιος αντιμετωπίζει με χιούμορ.

    Όσον αφορά στο περίφημο πάρτι των γενεθλίων του το οποίο κρατάει τουλάχιστον μια εβδομάδα έχει επιλέξει το Saint Barth για έναν πολύ απλό λόγο. Αν το έκανε στο Λονδίνο, το publicity θα ήταν πολλαπλάσιο, ενώ στο resort της Καραϊβικής, νοιώθει και είναι πολύ πιο προστατευμένος.

    xatziioannou.large
    Στέλιος Χατζηϊωάννου

    Αυτοί που τον ξέρουν άλλωστε, γνωρίζουν ότι πάντοτε τα media τον ενδιέφεραν μόνο σε ότι είχε να κάνει με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και όχι με την ιδιωτική του ζωή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεψε στο Λονδίνο στα τέλη Φεβρουαρίου, για να επικεντρωθεί στα επαγγελματικά του projects, πριν επιστρέψει στην μόνιμη βάση του, στο μικροσκοπικό πριγκιπάτο του Μονακό.

    Εκεί όπου διατηρεί εδώ και χρόνια την βάση των επιχειρήσεών του με τον ίδιο να μένει σε ένα ευρύχωρο διαμέρισμα με καταπληκτική θέα. Εκεί καλεί επίσης κάθε χρόνο φίλους του για να παρακολουθήσουν το περίφημο Grand Prix της φόρμουλα που διεξάγεται εκεί και συγκεντρώνει πλήθος διασημοτήτων.

    Στην Ελλάδα δεν τον βλέπουμε πια τόσο συχνά, ενώ και τα καλοκαίρια που έρχεται το κάνει χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς για να απολαύσει ενίοτε μαζί με τον αδερφό του κ. Πόλυ Χατζηϊωάννου και τη σύζυγό του Ρόζμαρι η και με φίλους του, τα νησιά.



    ΣΧΟΛΙΑ