ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Μεγάλη συνέντευξη στο Sky Sports – Τι είπε για Ολυμπιακό, Νότιγχαμ και για την πιθανή αγορά της Bάσκο ντε γκάμα
Όπως αναφέρεται στη «Sun», ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού ενδιαφέρεται για την αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας από το Κουβέιτ Φαουάζ Αλ-Σαχαουί, στον οποίο ανήκει η ομάδα έχει προκαλέσει δυσφορία στον κόσμο της ομάδας, μετά την απόλυση και του Ντάγκι Φρίντμαν.
Επιπλέον, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σπίτι στο Λονδίνο και θα ήθελε να αποκτήσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Από τη μεριά του Ολυμπιακού, πάντως, ξεκαθαρίζεται απόλυτα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ενώ και από τους δύο φορές κατόχους του Κυπέλλου Πρωταθλητριών δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό.
«Διαψεύδουμε κάθετα το δημοσίευμα της “Sun” περί ανάμειξης του κύριου Μαρινάκη με αγγλική ομάδα. Δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα», λένε χαρακτηριστικά στο Λιμάνι.
Διαβάστε ακόμα:
http://www.mononews.gr/article-londino-dite-pios-ine-o-midas-saoudaravas-ta-olochrisa-aftokinita-pics/34814
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Google: Ενσωματώνει το Gemini στο Chrome μετά την αποφυγή αναγκαστικής πώλησης
- Ισραήλ: Ο στρατός εισηγείται αναστολή της εισόδου ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ιορδανία μετά την επίθεση στο συνοριακό πέρασμα Άλενμπι
- Βραζιλία: Το Κογκρέσο επιταχύνει την έγκριση νομοσχεδίου αμνηστίας που θα μπορούσε να συμπεριλάβει τον Μπολσονάρου
- Παραιτήθηκε ο Ειδικός Απεσταλμένος του ΟΗΕ για τη Συρία Γκίαρ Πέντερσεν
