ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς αμφιβολία, δεν είναι η πρώτη φορά που το δυτικό Λονδίνο αναστατώνεται από την εμφάνιση ενός στόλου πολυτελών αυτοκινήτων που οδηγούν… άγνωστοι Σαουδάραβες. Χρυσές Bentley, Lamborghini, Mercedes και Rolls – Royce θάμπωσαν τους έκπληκτους περαστικούς στο Knightsbridge, στο δυτικό Λονδίνο.
Αρχικά, ο βρετανικός Τύπος έκανε λόγο για άγνωστους πλούσιους Σαουδάραβες, καθώς η ενδυμασία των οδηγών των πολυτελών αυτοκινήτων δεν άφηνε περιθώρια αμφιβολίας για την χώρα καταγωγής τους. Όμως, η ταυτότητα του Σαουδάραβα ιδιοκτήτη των χρυσών αυτοκινήτων αποκαλύφθηκε σήμερα σε σχετικό δημοσίευμα της Sun.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον νεαρό Turki Bin Abdullah, δισεκατομμυριούχο και συγγενή της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος ήρθε στην βρετανική πρωτεύουσα με τους φίλους του και τα πολυτελή του αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα βίντεο και τις φωτογραφίες του νεαρού playboy στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σαουδάραβας κροίσος εικονίζεται να κυνηγά καμήλες στην έρημο με ένα τζιπ Mercedes, να έχει στην θέση του οδηγού ενός άλλου αυτοκινήτου ένα τσιτάχ και, γενικότερα, αποκαλύπτεται ότι ζει μια ζωή μέσα στην απόλυτη χλιδή.
Μάλιστα, ο πάμπλουτος Σαουδάραβας και η παρέα του στάθμευαν τα χρυσά τους αυτοκίνητα σε απαγορευμένα σημεία στην βρετανική πρωτεύουσα και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 320 λιρών, μάλλον, όμως, το ποσόν αυτό δεν θα θορυβήσει τον Turki Bin Abdullah και δεν θα σταθεί εμπόδιο για να αναστατώσει το Λονδίνο και σε επόμενη επίσκεψή του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίσεις πανικού: Πώς εκδηλώνονται, ο κρυφός κίνδυνος – Εξηγεί ο αν. καθ. Ψυχιατρικής Β. Μασδράκης
- Μαρίνα Εφραίμογλου: Πώς η επένδυσή της στον Μυστρά φέρνει την Ελλάδα στο επίκεντρο του παγκόσμιου wellness
- Η Αττική Οδός πυροδοτεί τα κέρδη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Άλμα στα μεγέθη του α’ τριμήνου 2025
- Όλη η αλήθεια για το μπάσκετ και το ΜΜ, τι συμβαίνει σε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και AKTOR, o γιαπωνέζος (wanna be) πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού, τα 4 νέα πλοία του Πολέμη, και ένα quiz με την άφιξη του Τράμπ στην Ελλάδα
