• LIFE&STYLE

    Ήταν η σωστή απόφαση; Γορίλας εκτελέστηκε σε ζωολογικό κήπο για να σωθεί 4χρονο αγοράκι

    • NewsRoom


    Πολεμική έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η απόφαση των υπαλλήλων  ζωολογικού κήπου να εκτελέσουν με πυροβόλο όπλο γορίλα σε ζωολογικό κήπο, για να σώσουν μικρό 4χρονο αγοράκι που είχε μπει στον χώρο. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι υπάλληλοι πήραν τη σωστή απόφαση, γιατί ο γορίλας θα μπορούσε να σκοτώσει το παιδί έστω και κατά λάθος. Άλλοι πάλι εξοργίστηκαν από την εκτέλεση του ζώου. Άγνωστο πως το παιδί βρέθηκε στο χώρο που ήταν ο γορίλας, η μητέρα του είπε ότι ήθελε να μπει στο νερό.

    gorila 1

    Πολλοί υποστηρίζουν ότι το αγοράκι γλίστρησε και έπεσε από το κιγκλίδωμα στο νερό, όπου βρισκόταν ο γορίλας. Σε βίντεο που έχει κυκλοφορήσει φαίνεται πως ο γορίλας προσπαθεί να προστατέψει το αγόρι από όσους ήταν γύρω και πανικοβλήθηκαν.

    gorila 3

    Η ομάδα ανταπόκρισης των ζώων του ζωολογικού κήπου αξιολόγησε κατάσταση απειλητική και υπερασπίστηκε την απόφασή τους να πυροβολήσουν τον Harambe αντί να τον καθησυχάσουν, αλλά χιλιάδες βγήκαν στα social media και είπαν πως πρόκειται  για «δολοφονία».

    gorila 7

    Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι υπέγραψαν μια αναφορά στο Change.org με την οποία  επέκριναν έντονα το Αστυνομικό Τμήμα Σινσινάτι και το ζωολογικό κήπο και κάλεσαν τους γονείς του παιδιού να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους για την εποπτεία του παιδιού τους.

    https://www.youtube.com/watch?v=MmtCQCX7sFo

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/article-i-alithia-piso-apo-tis-telies-ton-gmail-diefthinseon/49249



    ΣΧΟΛΙΑ