• LIFE&STYLE

    Η Rihanna πούλησε ακουστικά Dolce & Gabbana αξίας 8.895 δολαρίων

    • NewsRoom


    Eίναι γνωστό ότι η δημοφιλία της Rihanna έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Μία φωτογραφία της στο Instagram αρκεί για να πάρει εκατομμύρια likes, ενώ κάθε της ποστ γίνεται πρώτη είδηση. Ωστόσο, η όμορφη τραγουδίστρια, από ότι φαίνεται, διαπρέπει και στον χώρο του μάρκετινγκ, καθώς μπορεί να πουλήσει οτιδήποτε κι αν αγγίξει – ακόμα κι ένα ζευγάρι ακουστικά αξίας 9.000 δολαρίων, όπως παρατηρεί η New York Post.

    rihanna-645x369

    Η 27χρονη ποπ σταρ χρειάστηκε απλώς να ανεβάσει μια φωτογραφία της στο Twitter, όπου φορά το σετ αυτό των ακουστικών, που βέβαια δεν είναι καθόλου απλό: Σχεδιάστηκε από τους Dolce & Gabbana, είναι… χρυσοποίκιλτο και περιλαμβάνει και τιάρα (στέμμα), ενώ η ακριβής του αξία είναι 8.895 δολάρια. Είναι στολισμένα με κρυστάλλους και πέρλες Swarovski και φέρουν την υπογραφή εκτός του γνωστού ιταλικού οίκου μόδας και της εταιρίας ακουστικών Frends.

    Το μόνο που έγραψε η Rihanna ήταν «ακούγοντας το ΑΝΤΙ», αναφερόμενη στο πολυαναμενόμενο νέο της άλμπουμ. Από εκείνη τη στιγμή, δεκάδες φαν της έτρεξαν να αγοράσουν το σετ – ενδεικτικό ότι το tweet της έχει σήμερα πάνω από 160.000 retweets, ενώ ήδη τα ακουστικά έχουν ξεπουλήσει από το σάιτ της εταιρίας.



    ΣΧΟΛΙΑ