• LIFE&STYLE

    «Ντροπή σου Αdidas!!! Πάω στη Nike τώρα»


    Για να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την Κυριακή, η Adidas δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, με τη λεζάντα: «Η αγάπη που παίρνετε, ισούται με την αγάπη που δημιουργείτε». Η φωτογραφία δείχνει ότι μοιάζει να είναι ένα ζευγάρι του ιδίου (γυναικείου) φύλου, αγκαλιά.

    Η εικόνα έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 51.000 σχόλια από τότε που δημοσιεύτηκε.

    Δυστυχώς, ορισμένοι από αυτούς ήταν ομοφοβικοί χαρακτήρες.

    Αλλά η ομάδα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης της Adidas ήταν έτοιμη με αυθάδη ανταπόκριση:

    Ένας σχολιαστής, ο @azemann, έγραψε: «Τι στο διάολο ADIDAS???? Αυτή η ημέρα είναι για τα αγόρια και τα κορίτσια, όταν είναι ζευγάρι, δεν για τις λεσβίες, ηλίθια ADIDAS», με ένα Emoji που είχε δύο αγριεμένα μάτια.

    Στην οποία η εταιρεία απάντησε: «Όχι, αυτή η ημέρα είναι για την αγάπη.  Ευτυχισμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», με ένα emoji φιλί.

    Ένας άλλος χρήστης, ο @americanhero123, δήλωσε: «Ντροπή σου Αdidas!!! Πάω στη Nike τώρα»

    Η Adidas απάντησε με ένα emoji που κουνάει το χέρι χαιρετώντας και με ένα άλλο emoji φιλί.

    Το Business Insider ήλθε σε επαφή με την Adidas με ένα αίτημα για σχόλιο σχετικά με τη δημιουργική σκέψη πίσω από την εικόνα και την αντιμετώπιση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο όταν έχουμε νεότερα.

    Την περασμένη εβδομάδα, η Adidas πρόσθεσε μια νέα ρήτρα στα συμβόλαια των αθλητών της, που δηλώνει ότι οι χορηγίες τους δεν θα επηρεαστούν, εάν ανακοινώσουν ότι είναι gay, bi, ή τρανσέξουαλ, ανέφερε το BuzzFeed News.



    ΣΧΟΛΙΑ