• LIFE&STYLE

    5 πρόσωπα άνω των 70 που κάνουν “πάταγο” στα social media

    • NewsRoom


    Ποιος είπε ότι η Kim Kardasian, ο Kanye West και ο Justin Beiber είναι οι πιο φανατικοί χρήστες των social media. Ο κόσμος των Facebook, Twitter και Instagram φαίνεται πως δεν κυριαρχείται μόνο από τους νέους celebrities, αλλά και από μεγαλύτερους ηλικιακά διάσημους, που φαίνεται να επηρεάζουν και οι ίδιοι με τα διάφορα post τους. Οι, εν λόγω stars, εκτός ότι μας παρουσιάσουν διάφορες πτυχές της ζωής τους, διασκεδάζοντας μας, ταυτόχρονα όμως προσπαθούν να μας διδάξουν πολλά πράγματα μέσα από τις δικές τους φιλοσοφίες ζωής. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε 5 διάσημα πρόσωπα άνω των 70, που έχουν επηρεάσει και εξακολουθούν να έχουν πολλούς followers σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Betty White
    Betty White

    Το 93χρόνο, πλέον, “χρυσό κορίτσι” η Betty White, η οποία έχει υποστηρίξει δημόσια ουκ ολίγες φορές την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων παρουσιάζει έντονη κινητικότητα στο χώρο των social media. Η ίδια ανεβάζει κατά καιρούς πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την προσωπική της ζωή σε Instagram και Twitter, είτε από τα αγαπημένα της κατοικίδια, είτε πολλές φορές δίνοντας πολλές συμβουλές εξάσκησης από το ίδιο της το σπίτι στο Los Angeles.

    Jerusalem
    Jerusalem

    Ένας ακόμη “γοητευμένος” σταρ από τα social media, φαίνεται να είναι ο πολυμήχανος Larry King. Αν και στα 77 του χρόνια ο αγαπημένος παρουσιαστής αποφάσισε να σταματήσει μετά από 25 χρόνια το show που τον έκανε παγκοσμίως διάσημο το  “Larry King live”, δεν φαίνεται να παραιτήθηκε γενικά από την δημιουργία. Ο ίδιος εκτός των άλλων εγχειρημάτων του, έχει λανσάρει και μια εκπομπή διαδικτυακών εκπομπών με τίτλο “Larry King Now”. Tέλος πολλές φορές θα δούμε στο προφίλ του φωτογραφίες από διάφορα ταξίδια του, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να εμπνεύσει όσους περισσότερους μπορεί, για ανάλογες εξορμήσεις.

    Ian McKellen , Patrick Stewart
    Ian McKellen , Patrick Stewart
    Patrick Stewart
    Patrick Stewart
    Δύο ακόμη πολλοί καλοί φίλοι, που φαίνεται να μοιράζονται και το ίδιο πάθος για τα κοινωνικά δίκτυα, είναι ο Patrick Stewart και ο Ian McKellen. Από την μεριά του ο πρωταγωνιστής πολλών κινηματογραφικών επιτυχιών, όπως το Star Trek και το X-men, o Patrick Stewart δημοσιεύει κατά καιρούς στο για το πιστό κοινό του διάφορες σκέψεις του, όπως έρευνες για την προστασία των φαλαινών και θέματα με δωμάτια ξενοδοχείων. Από την άλλη ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Gandalf στην επική τριλογία του διάσημου βιβλίου “Lord of the Rings”, Ian McKellen βρίσκει τα social media ως δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε εκείνον και τους fans του. Πρόσφατες αναρτήσεις του αφορούσαν την νέα βρετανική σειρά στην οποία συμμετέχει το “Mr. Holmes”και διάφορες οικογενειακές συνταγές-θησαυρούς.
    Τέλος έντονη δράση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης δείχνει να έχει και η διάσημη ακτιβίστρια ανθρωπολόγος Jane Goodall, η οποία τα χρησιμοποιεί κυρίως για να εμπνεύσει κόσμο γύρω από θέματα περιβαλλοντικά μέσα και από τις δικές της ομιλίες. Η 81χρόνη συνεχίζει να ταξιδεύει τον κόσμο με σκοπό να ενημερώνεται και να ενημερώνει για κρίσιμα θέματα του περιβάλλοντος όπως το απαγορευμένο κυνήγι και τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων στους χώρους που φιλοξενούνται.
    Jane Goodall
    Jane Goodall



    ΣΧΟΛΙΑ