Στο θεατρικό σανίδι μεταφέρεται η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, ενός άντρα-θρύλου που λάτρεψε όλη η Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρω1νό», η θεατρική παράσταση θα ανέβει τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Παλλάς.
Τον Αριστοτέλη Ωνάση θα υποδυθούν τρεις άντρες σε διαφορετικές φάσεις της ζωής του. Τον βασικό ρόλο όμως, θα ενσαρκώσει ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ στους ρόλους των γυναικών που βρέθηκαν στο πλευρό του, θα δούμε αγαπημένες ηθοποιούς.
Για τον ρόλο της Τίνας Λιβανού δεν έχει παρθεί ακόμη η απόφαση σε ποια θα δοθεί, όμως τη Μαρία Κάλλας θα υποδυθεί η Κατερίνα Παπουτσάκη και τη Τζάκι Κένεντι η Δήμητρα Ματσούκα.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Η κερένια κούκλα» έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθηνά Ωνάση: Τι ζητάει για να έρθει στην Ελλάδα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου εξομολογείται: «O τζόγος ήταν στη ζωή μου σαν ένας μικρός θάνατος»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ενεργειακή ακρίβεια: Οι παρεμβάσεις που είναι προ των πυλών για καύσιμα, αγορά, παραγωγή και ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ στέλνει την αστυνομία μετανάστευσης (ICE) για να συνδράμει στην ασφάλεια των αεροδρομίων
- Σλοβενία: «Δελτίο» στα καύσιμα λόγω του πολέμου στο Ιράν
- Αφθώδης πυρετός: Οι κτηνοτρόφοι αποκλείουν το λιμάνι της Μυτιλήνης μέχρι το βράδυ της Δευτέρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.