• LIFE&STYLE

    Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Η ζωή στην Αμερική, οι ξυλοδαρμοί, η δικτατορία, η Μελίνα Μερκούρη και η χρεοκοπία

    Νάσος Παπαργυρόπουλος και Γρηγόρης Αρναούτογλου


    Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο άρχοντας της διασκέδασης, Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην εκπομπή The 2Night Show.

    Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε ο γνωστός επιχειρηματίας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης, για την άνοδό του και την πτώση μετά την οικονομική κατάρρευση και χρεοκοπία.

    Μετά το «λουκέτο» που μπήκε στις επιχειρήσεις του, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος παραδέχεται ότι έφτασε στα πρόθυρα κατάθλιψης.

    «Σπούδασα τη δουλειά που έκανα μετέπειτα. Γύρισα όλο τον κόσμο, σπούδασα στα μεγαλύτερα πουτ@ν@ριά του κόσμου. Σαν ναυτικός πήγαινα», δήλωσε ο επιχειρηματίας, που πέρσι τον Νοέμβριο αποχαιρέτησε οριστικά την ιστορική «Αθηναία» στο Κολωνάκι, καθώς τα χρέη του ανέρχονταν στα 800.000 ευρώ.

    «Πήγα σε κτήρια που είχαν μέσα 200 και 300 γυναίκες. Τότε στην Ελλάδα δεν υπήρχαν αυτά τα μαγαζιά. Όταν εγώ γύρισα από το εξωτερικό αυτά ήταν πρωτόγνωρα. Βρέθηκα μέσα στα γεγονότα», παραδέχθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας στο The 2Night Show προσθέτοντας πως «στη δικτατορία αυτοεξορίστηκα, ήμουν ποινικός κρατούμενος. Βρέθηκα μέσα στις φυλακές και μετά έφυγα στην Αμερική».

    «Τα παραπτώματα τα δικά μου τότε, είχαν να κάνουν με ξυλοδαρμούς. Δεν έχω ποινικά όπως απάτες, ναρκωτικά και κλεψιές. Πρόλαβα και την δικτατορία. Με τον Ανδρέα Παπανδρέου κάναμε μαζί φυλακή. Τα κατάφερα και έφυγα για την Αμερική, δεν ήμουν αντιστασιακός», συμπλήρωσε ο ίδιος.

    Ακόμη, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά, πως φλέρταρε με τη Μελίνα Μερκούρη και εξήγησε γιατί τελικά εκείνη δεν ενέδωσε.

    «Στην Αμερική το ’72 πήγα σε ένα κομμωτήριο όπου γνώρισα τη Μελίνα Μερκούρη. Μιλήσαμε, πληθωρική γυναίκα. Της την έπεσα μία μέρα. Με κοίταξε έτσι, και έσπασα τα μούτρα μου. Πόρτα έφαγα δυνατή!».

    Δείτε την συνέντευξη:



    ΣΧΟΛΙΑ