• LIFE&STYLE

    Απρόσμενη αποχώρηση στο Survivor (video)

    • NewsRoom

    Η Κόκκινη ομάδα στο Survivor


    Ακόμα μια αποχώρηση είχαμε στο Survivor της Μεγάλης Τετάρτης, με τους παίκτες να λιγοστεύουν ακόμα πιο πολύ και όσους έχουν μείνει να φτάνουν όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό και το πολυπόθητο έπαθλο.

    Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Τζέιμς Καφετζής, αφού μοιράστηκαν οι νίκες της ασυλίας στις δυο ομάδες αυτή την εβδομάδα.

    Για ακόμα μια φορά, εκείνος που κατάφερε να παραμείνει ασφαλής ήταν ο Τριαντάφυλλος, ενώ στο τέλος την πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα πήρε ο ζαχαροπλάστης της παρέας, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος θα κάνει Πάσχα με την οικογένειά του.

    Πρόκειται για την τελευταία αποχώρηση πριν το Πάσχα, ενώ μετά Μπλε και Κόκκινοι αναμένεται να διαλυθούν και το παιχνίδι να γίνει ατομικό, καθώς οδεύουμε προς την τελική ευθεία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν μια σειρά από αγώνες με τεράστια έπαθλα, το πρώτο εκ των οποίων είναι ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο για τον νικητή.

    Για την ιστορία, το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν οι Μπλε, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν φωνητικά μηνύματα από μέλη της οικογένειάς τους.

    Νίκη Μπλε:

    Συγκίνηση για τους Μπλε:

    Η αποχώρηση του Κώστα:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Το υπέρογκο χρηματικό ποσό που κερδίζουν ΣΚΑΪ και Ατζούν από τις ψήφους για τον Τριαντάφυλλο

    Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια μετά το Πάσχα – Οι περιλήψεις για 3-6/5

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ