• LIFE&STYLE

    Αποκτήστε το νέο φόρεμα εμμονή των celebrities


    Οι celebrities θέλουν πάντα να τραβάνε όλα τα φώτα επάνω τους, ειδικά στις επίσημες εξόδους τους και προσπαθούν πάντα να είναι ταυτόχρονα κομψές αλλά και άκρως θηλυκές. Πολύ συχνά έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο του no pants, όπου τα διάσημα κορίτσια βρίσκουν δημιουργικούς και στιλάτους τρόπους να κυκλοφορούν χωρίς παντελόνια, είτε φορώντας μόνο oversized φούτερ είτε μπλουζάκια χωρίς τίποτα από κάτω.

    Η νέα τους εμμονή και το νέο hot item που κάνει θραύση στο κόκκινο χαλί είναι το λεγόμενο blazer dress. Από τον ορισμό σίγουρα όλες καταλαβαίνετε, ότι πρόκειται για ένα σύνολο που περιέχει μέσα ένα σακάκι, αυτό το κομμάτι που προέρχεται από την ανδρική γκαρνταρόμπα και που έχει καταφέρει να γίνει απαραίτητο σε κάθε γυναίκα. Τώρα αυτά τα σακάκια αποκτούν μεγαλύτερο μήκος και μετατρέπονται σε σέξι μίνι φορέματα που αποτελούν και μία ιδανική εναλλακτική επιλογή για τα πρώτα βράδια του καλοκαιριού. Το βηματισμό έδωσαν άλλωστε και οι fashion influencers, που επέλεξαν τα blazer dresses σε πολλές εμφανίσεις τους στις Εβδομάδες Μόδας.

    befunky-collage-dg4By.jpg
    b1efunky-collage-yfRmA.jpg

    Φυσικά, πριν τολμήσετε το εν λόγω look. πρέπει να προσέξετε πολύ το μήκος του σακακιού, ώστε να μην αποκαλύπτονται τα εσώρουχά σας με την παραμικρή κίνηση και να το συνδυάζετε πάντα με τακούνια. Είναι ένα κομμάτι που θα αναδείξει στο έπακρο τα πόδια σας, τα οποία οφείλετε να έχετε πάντα περιποιημένα. Πέρα από τα κλασικά οversized σακάκια, οι σχεδιαστές αλλά και μεγάλες εταιρίες ρούχων έχουν εξειδικευμένα σχεδιάσει blazer dresses, ώστε να μη έχετε άγχος με την εφαρμογή και το μήκος του ρούχου. Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τα καλύτερα 10 κομμάτια για να δοκιμάσετε αυτό το ανδρόγυνο, σοφιστικέ αλλά και αισθησιακό στιλ.

    tuxedo-dress-outfit.jpg

    Shop the Look



    ΣΧΟΛΙΑ