• LIFE&STYLE

    Αποκάλυψη: Ο πρίγκιπας Χάρι επιβεβαιώνει την φημολογούμενη «κόντρα» με τον αδελφό του, Ουίλιαμ (video)

    • NewsRoom

    Πρίγκιπας Γουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι


    Έκπληξη προκάλεσε ο πρίγκιπας Χάρι στη διεθνή κοινή γνώμη με τις τελευταίες του δηλώσεις, στις οποίες επιβεβαιώνει την φήμη που κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό, για το χάσμα επικοινωνίας που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

    Η παραδοχή μιας τέτοιας αλήθειας από πλευράς του δούκα του Σάσεξ, ο οποίος μίλησε σε ντοκιμαντέρ του ITV έχουν προκαλέσει αίσθηση στον διεθνή Τύπο. Βάσει όσων εξομολογήθηκε ο πρίγκιπας Χάρι στο ντοκιμαντέρ, αποδεικνύεται ότι είναι βάσιμη η φημολογία που κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό και κάνει λόγο για «ρήξη» ανάμεσα στα δύο αδέλφια και γιους της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

    Πιο συγκεκριμένα, όταν ο πρίγκιπας Χάρι ερωτήθηκε για την σχέση του με τον αδελφό του και τη φημολογούμενη κόντρα που έχουν μεταξύ τους, προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι δεν αρνήθηκε κατηγορηματικά όλα όσα γράφονται, όπως ίσως αναμενόταν.

    Ο δούκας του Σάσεξ φέρεται να δήλωσε συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ, ότι τα δύο αδέλφια «βαδίζουν σίγουρα σε διαφορετικά μονοπάτια», αυτό το διάστημα, κάτι που ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι απέδωσε στις πιέσεις του τρόπου ζωής των μελών της βασιλικής οικογένειας, αλλά και στο φορτωμένο τους πρόγραμμα.

    Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να αναφερθεί ότι ο δούκας του Σάσεξ έσπευσε να τονίσει πως, παρά το γεγονός ότι δεν έχει την ευκαιρία να βλέπει πια τον αδερφό του τόσο συχνά, «θα είναι πάντα στο πλευρό του», επισημαίνοντας παράλληλα πως γνωρίζει ότι το ίδιο ισχύει και για εκείνον.

    Στο ντοκιμαντέρ, ο πρίγκιπας Χάρι, αναφερόμενος στη σχέση του με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ακούγεται, συγκεκριμένα, να λέει: «Στο πλαίσιο του ρόλου και της δουλειάς μας, ως μέλη της βασιλικής οικογένειας και λόγω των πιέσεων που δεχόμαστε, αναπόφευκτα συμβαίνουν κάποια πράγματα. Όμως κοιτάξτε, είμαστε αδέλφια και θα είμαστε για πάντα αδέλφια. Σίγουρα βαδίζουμε σε διαφορετικά μονοπάτια αυτή τη στιγμή, αλλά θα είμαι πάντα στο πλάι του και ξέρω ότι το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Δεν βλεπόμαστε τόσο συχνά όσο παλιά, επειδή έχουμε πολλές υποχρεώσεις, αλλά τον αγαπώ πολύ».

    Σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο για σοβαρή κρίση στη σχέση των δύο αδελφών, ο πρίγκιπας Χάρι σχολίασε τις φημολογίες λέγοντας: «Η πλειοψηφία όσων γράφονται είναι υπερβολές που ξεκινούν από το τίποτα, αλλά ανάμεσα στα αδέλφια, όπως ξέρετε, υπάρχουν καλές και κακές στιγμές».

    Αξίζει να αναφερθεί ότι από την πλευρά του δούκα του Κέιμπριτζ δεν έχει γίνει ποτέ καμία δημόσια και επίσημη αναφορά σε όσα γράφονται από τον διεθνή Τύπο για την σχέση των δύο, ενώ άγνωστο παραμένει ποια θα είναι η αντίδραση του πρίγκιπα Ουίλιαμ, μετά τις δημόσιες δηλώσεις του Χάρι για την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ τους.

    Θα είχε, πάντως, ενδιαφέρον να λύσει και αυτός τη σιωπή του, αποκαλύπτοντας ίσως περισσότερες λεπτομέρειες για το τι έχει διαδραματιστεί ανάμεσα στα δύο αδέλφια.

    Δείτε τι δηλώνει στο παρακάτω βίντεο ο πρίγκιπας Χάρι, αναφορικά με τις σχέσεις που διατηρεί με τον αδελφό του, Ουίλιαμ:



    ΣΧΟΛΙΑ