array(0) {
}
        
    
Menu
0.12%
Τζίρος: 152.81 εκατ.

Κυριάκος Πιερρακάκης: Υποστηρίζουμε θερμά την εξαγορά της HSBC Μάλτας από την CrediaBank

Media

Αποκάλυψη για το «Τατουάζ»: Θα  προβάλλεται και για τρίτη συνεχόμενη σεζόν;

Comments

Η σειρά που κέρδισε τη δική της θέση στην καρδιά μας τα τελευταία δύο χρόνια μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha έχει όλες τις προδιαγραφές να συνεχίσει να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες και τρίτη σεζόν, όπως προκύπτει από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Τηλέραμα», ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου.

Αναφερόμενος στη σειρά που «σκίζει» σε νούμερα τηλεθέασης, ο ίδιος προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το ενδεχόμενο να παρακολουθήσουμε και για τρίτη χρονιά την αγαπημένη μας σειρά, η οποία, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, μολονότι έχει αυξημένες απαιτήσεις και πολλή δουλειά, το αποτέλεσμά της δικαιώνει.

Μεταξύ των άλλων, μάλιστα προέβη και σε αποκαλύψεις σχετικά με την πορεία εξέλιξης του χαρακτήρα του Νικόλα…

– Πώς σας κάνει να νιώθετε αυτή η μεγάλη απήχηση που έχετε στον κόσμο;

«Ο κόσμος αισθάνομαι πως δικαιώνει και την ομάδα και τη σειρά. Το «Τατουάζ» έχει πολλή δουλειά και πολλές ώρες γυρισμάτων, όμως νομίζω πως το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Δεν εφησυχάζουμε σε τίποτα και θέλουμε να βγαίνουμε συνεχώς εκτός πλατό για εξωτερικά γυρίσματα και να μην κλεινόμαστε στους τέσσερις τοίχους. Φυσικά το πολύ καλό αποτέλεσμα έχει σχέση και με το σενάριο της Βάνας Δημητρίου».

– Υπάρχει αυτό που λέμε «μυστική συνταγή της επιτυχίας»;

«Νομίζω πως όχι, δεν υπάρχει τέτοια συνταγή. Για μια επιτυχημένη σειρά πολλά είναι που. παίζουν ρόλο. Πρέπει όλοι οι συντελεστές να «δέσουν» μεταξύ τους, να υπάρχει χημεία, το σωστό timing, το κανάλι… Είναι πολλοί οι παράγοντες μιας επιτυχίας».

– Στις σειρές σας, εκτός από το ερωτικό – κοινωνικό στοιχείο, έχετε έντονο και το αστυνομικό. Αυτό το κάνετε για να κεντρίζετε και το ενδιαφέρον μεγαλύτερου μέρους του κοινού, εκείνων που συνήθως δεν βλέπουν τις κοινωνικές σειρές;

«Το αστυνομικό στοιχείο είναι σε αυτή τη φάση της ιστορίας μας πολύ αναπτυγμένο. Θεωρώ πως είναι και το είδος της εποχής. Υπάρχουν πολλές αστυνομικές σειρές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το αστυνομικό στόρι αρέσει στον κόσμο και έχουμε σκοπό να το εξελίξουμε».

– Τι να περιμένουν να δουν οι τηλεθεατές να συμβαίνει στον χαρακτήρα του Νικόλα;

«Βρισκόμαστε μόλις 20-30 επεισόδια μπροστά από αυτό που μεταδίδεται στην τηλεόραση, οπότε δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά. Θα δείτε τον Νικόλα να «τρέχει» υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τη δημοσιογραφική του έρευνα, να κυνηγά τα αποκλειστικά του ρεπορτάζ και να βοηθά την αστυνομία στην υπόθεση παιδεραστίας που βρίσκεται σε εξέλιξη».

– Οι τηλεθεατές θέλουν να δουν το «Τατουάζ» να συνεχίζεται και για τρίτη σεζόν. Πόσο πιθανό όμως είναι αυτό να συμβεί;

Ο Αντρέας Γεωργίου εξηγεί: «Είναι πολύ νωρίς να το πούμε αυτό, όμως πιστεύω πως σίγουρα μπορεί να πάει και για μια τρίτη σεζόν. Το «Τατουάζ» αντέχει ακόμα μία χρονιά».

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνθη Φακιδάρη: Η Περιστεριώτισσα που έκανε τον κόσμο της μόδας να θαυμάζει
Γιώργος Μαζωνάκης: Εισήχθη σε δημόσια ψυχιατρική κλινική
Δήμητρα Κούστα-Σοφία Καρβέλα-Άννα Βίσση: Το αδημοσίευτο βίντεο από το Κάπρι
Αλεξάνδρα Νίκα: Σε ποιο πολυτελές θέρετρο συνεχίζει τις διακοπές της (pics)
Πόπη Χριστοδούλου: H τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη της ηθοποιού από το Παρά 5
Πόπη Χριστοδούλου: Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός, η «Ρίτσα-Μάρθα» του «Πάρα Πέντε»
Η Δήμητρα Κούστα χορεύει Βίσση με τον Ηλία Ψινάκη (video)
Το 1ο Euphoria Retreat Wellbeing Festival έδειξε τον ελληνικό δρόμο προς τη μακροζωία
Ηλίας Ψινάκης: Έτσι έζησε το 3ήμερο πάρτι των Κούστα στο Κάπρι (video)
Γκίλφοϊλ: «Ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα θα δώσει 10 επιπλέον χρόνια στη ζωή σας»
    1x