• LIFE&STYLE

    Αποχώρηση με κλάματα στο GNTM (video)

    • NewsRoom


    Τα κορίτσια του GNTM στο επεισόδιο της Τρίτης, κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας ακόμα μία δύσκολη φωτογράφιση, αφού έπρεπε να βρουν ισορροπία, ενώ ταυτόχρονα να ποζάρουν, πάνω σε έναν μαινόμενο μηχανικό ταύρο.

    Η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης είδαν τις λήψεις των μοντέλων και έδειξαν ιδιαίτερα απογοητευμένοι με την Γκλόρια, την Ασημίνα, αλλά και την Όλγα.

    Τις δύο χειρότερες φωτογραφίες, σύμφωνα με τους κριτές, είχαν η Γκλόρια και η Ασημίνα, ενώ η Βίκυ Καγιά είχε μόνο μία φωτογραφία στα χέρια της, εκείνη της Ασημίνας.

    Έτσι, από το GNTM αποχώρησε αυτή τη φορά η Γκλόρια, η οποία δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές.

    Η ατμόσφαιρα ήταν ήδη ιδιαίτερα φορτισμένη και η πρώην διαγωνιζόμενη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε σε κλάματα.

    Από την άλλη, η Όλγα, η οποία ήταν στις τρεις χειρότερες φωτογραφίες, δήλωσε στην κάμερα του GNTM:

    «Πλέον δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ, με παίρνει πολύ από κάτω». 

    Τις τρεις καλύτερες λήψεις έκαναν η Κωνσταντίνα, η Άννα και η Κάτια, ενώ στο τέλος η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι για αυτή την εβδομάδα θα δοθούν οι δύο καλύτερες φωτογραφίες στην Κωνσταντίνα και την Άννα.

    Δείτε το βίντεο:

    Για ακόμα μία φορά, η περιβόητη «FF», Πεντάδα της Φωτιάς, έδειξε πως κινείται με στρατηγική προκειμένου να «εξοντώσουν» τις υπόλοιπες κοπέλες από τον διαγωνισμό.



    ΣΧΟΛΙΑ