• LIFE&STYLE

    Αποχώρηση-έκπληξη από το σπίτι του MasterChef (video)


    Υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef για αυτή την εβδομάδα ήταν ο Ιωάννης, ο Δημοσθένης, ο Κώστας και η Μάρλεν.

    Έπειτα από μια δύσκολη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, οι κριτές έκριναν με ιδιαίτερα αυστηρό τρόπο τον Ιωάννη και την Μάρλεν εξαιτίας της στάσης τους.

    Συγκεκριμένα, οι δυο παίκτες δεν ήταν απόλυτα ειλικρινείς για τα πιάτα τους απέναντι στους κριτές, κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα.

    Παρ’ όλα αυτά, το καλύτερο πιάτο μαγείρεψε ο Ιωάννης και το δεύτερο καλύτερο ο Δημοσθένης.

    Στο τέλος ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν εκείνος που έχασε ακόμα μια παίκτρια από την ομάδα του, καθώς αποχώρησε η Μάρλεν, ενώ ο Κώστας έμεινε για ακόμα μια εβδομάδα ασφαλής.

    Οι κριτές εξήγησαν στην Μάρλεν πως δεν είχε ειλικρίνεια μέσα στο παιχνίδι, αλλά και πως θα πρέπει να δίνει περισσότερη αγάπη στην δουλειά της, καθώς έχει τις ικανότητες, αλλά δεν τις έδειξε.

    Μάλιστα, της μίλησαν ανοιχτά για όσα τους ενόχλησαν από την προσπάθειά της, με την ίδια να δακρύζει στο τέλος, καθώς ήλπιζε πως θα καταφέρει να παραμείνει.

    Όσο για τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους που συνεχίζουν την πορεία τους στο MasterChef, θα κληθούν να φέρουν εις πέρας ακόμα μια ομαδική δοκιμασία με αρχηγούς την Μαρία και τον Δημήτρη, οι οποίοι φαίνεται να έχουν αναπτύξει μια πιο ιδιαίτερη σχέση…

    Δείτε βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ