• LIFE&STYLE

    Αποχώρησε με κλάματα από το MasterChef (video)

    Μαρία και Μαριάννα


    Μετά από τη δοκιμασία του Mystery Box και του τεστ δημιουργικότητας αναδείχθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef με έναν παίκτη να αποχαιρετά οριστικά τον διαγωνισμό και δύο ακόμα να ακολουθούν σύντομα.

    Από την πρώτη δοκιμασία πρώτη υποψήφια αναδείχθηκε η Μαριάννα, ενώ τα λιγότερο εντυπωσιακά πιάτα από το τεστ δημιουργικότητας είχαν κάποια από τα φαβορί για τη νίκη: ο Δημήτρης, ο Σταυρής και η Μαρία.

    Αντίθετα για την ώρα ασφαλείς έμειναν ο Διονύσης, ο Γιώργος, ο Τζον και η Μάρλεν.

    Έπειτα από μια γερή μάχη, στις δύο τελευταίες θέσεις έμειναν η Μαρία και η Μαριάννα, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισαν να αποχωρήσει η τελευταία για δεύτερη φορά, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους υπόλοιπους μάγειρες.

    Την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, η Μαριάννα δεν μπόρεσε να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα.

    «Βασικά είναι η δεύτερη φορά που αποχωρώ από το παιχνίδι. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα πολλά πράγματα. Έχω την μαγειρική τρέλα, θέλω να πειραματιστώ πολύ, θέλω να μάθω και είμαι χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ», δήλωσε η πρώην παίκτρια του MasterChef στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

    Δείτε βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ