• First Top Stories

    Από το Harry’s Bar ξεκίνησε ο μεγάλος έρωτας Κούστα – Δήμητρας! Αποκλειστικά στο mononews.gr!


    Στο περίφημο Harry’s Bar της Βενετίας, στο οποίο έχουν περάσει αξέχαστες νύχτες μεγάλες προσωπικότητες – όπως ο συγγραφέας Ernest Hemingway, o Ιταλός μαέστρος Arturo Toscanini, ο εφευρέτης Guglielmo Marconi, ο Charlie Chaplin, ο Alfred Hitchcock, ο Richard Halliburton, ο Truman Capote, ο Orson Welles, ο Βαρόνος Philippe de Rothschild, η Πριγκίπισσα Ασπασία της Ελλάδος, ο Αριστοτέλης Ωνάσης αλλά και ο Woody Allen μεταξύ άλλων – φαίνεται ότι ξεκίνησε το ειδύλλιο του γνωστού εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και της 24χρονης κοσμικής συντρόφου Δήμητρας Μέρμηγκα!

    O Ernest Hemingway μαζί με φίλους του στο Harry's Bar
    O Ernest Hemingway μαζί με φίλους του στο Harry’s Bar

    Λίγες ώρες νωρίτερα, η όμορφη Δήμητρα, που αυτές τις ημέρες απολαμβάνει ένα ρομαντικό ταξίδι με το σύντροφό της στην Ιταλία, ανέβασε στον λογαριασμό της στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Instagram μια φωτογραφία που επιβεβαιώνει ότι ο έρωτάς της με τον κ. Κούστα άνθισε σε αυτό το διάσημο μπαρ της Βενετίας.

    Η όμορφη Δήμητρα ποζάρει με θέα τη χώρα της Πάτμου
    Η όμορφη Δήμητρα ποζάρει με θέα τη χώρα της Πάτμου στις πασχαλινές της διακοπές

    Φαίνεται ότι περίπου ένα με ενάμιση χρόνο πριν, ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα ταξίδεψαν στην εκπληκτική πόλη των Δόγηδων για να σφραγίσουν τη γνωριμία τους που έγινε στα νότια των Αθηνών και να κάνουν το επόμενο βήμα, να εξελίξουν αυτή τη γνωριμία σε κάτι πολύ βαθύτερο και ουσιώδες από ένα απλό φλερτ.

    Όπως χαρακτηριστικά γράφει και η ίδια η Δήμητρα στην ανάρτησή της στο Instagram, το Harry’s Bar είναι το μέρος “όπου ξεκίνησαν όλα”!

    whereitallstarted

    Πράγμα που μας οδηγεί να σκεφτούμε ότι η αριστοκρατική ατμόσφαιρα και η μυστηριακή εμπειρία που προσφέρει αυτό το μπαρ στους θαμώνες του, ταξιδεύοντάς τους σε μια άλλη εποχή, στάθηκαν οι καλύτεροι σύμμαχοι για να δώσουν πνοή στον έρωτα που σήμερα βιώνουν ο κραταιός εφοπλιστής και η όμορφη σύντροφός του.

    Και δεν άργησε να έρθει και η επιβεβαίωση αυτής της σκέψης και μάλιστα με τον πιο γλυκό τρόπο. Ο ίδιος ο κ. Κούστας σχολίασε με μια καρδούλα τα λόγια της Δήμητρας στην ανάρτησή της, δείχνοντας παράλληλα τη συγκίνησή του, καθώς στο συγκεκριμένο ιστορικό μαγαζί της Βενετίας, έχουν και οι δύο τις καλύτερες αναμνήσεις από τον πρώτο καιρό της σχέσης τους.

    whereitallstarted2

    Για την ιστορία, το συγκεκριμένο μπαρ άνοιξε τις πόρτες του το 1931 από τον Giuseppe Cipriani και ο κυρίαρχος στόχος του μαγαζιού ήταν να σερβίρει τους πελάτες τους ακριβώς όπως θα ήθελαν να τους σερβίρουν, να απολαμβάνουν βασιλική περιποίηση. Ένα μεγάλο στοίχημα, το οποίο και κερδήθηκε, αν αναλογιστούμε τα μεγάλα ονόματα που υπήρξαν θαμώνες του ανά τα χρόνια.

    Εσωτερική άποψη του ιστορικού μπαρ της Βενετίας
    Εσωτερική άποψη του ιστορικού μπαρ της Βενετίας

    Η επιτυχία του είναι τέτοια που το 2001 ο τότε Ιταλός υπουργός Πολιτισμού, έχρισε το Harry’s Bar εθνικό μνημείο, μια τεράστια τιμή που δεν απονεμήθηκε στο μαγαζί μόνο για τη μοναδική, επιβλητική του διακόσμηση αλλά και γιατί υπήρξε ο καλύτερος μάρτυρας ενός αιώνα σημαντικών ιστορικών γεγονότων στη Βενετία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/ti-apokalipti-i-ikona-profil-gia-ton-charaktira-sas/47715

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/viomata-ke-empiries-mporoun-na-klironomithoun-oi-epistimones-anakalipsan-ton-michanismo/47824

     



    ΣΧΟΛΙΑ