• LIFE&STYLE

    Απίστευτο: Τροχαίο για έναν ακόμη παίκτη του Power of Love (pics)

    • NewsRoom
    power of love

    Power of Love


    Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ένας ακόμη παίκτης του ριάλιτι της αγάπης, Power of Love, που προβαλλόταν μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, με παρουσιάστρια την Μαρία Μπακοδήμου.

    Το τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στο νησί των Ανέμων, την Μύκονο, με πρωταγωνιστή τον νεαρό συμμετέχοντα του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι, Αντώνη Χρώνη. Ο νεαρός πρώην παίκτης βρισκόταν στην Μύκονο, καθώς εργάζεται εκεί και μια σφοδρή σύγκρουση που είχε με διερχόμενο όχημα, για αδιευκρίνιστους, μέχρι στιγμής, λόγους, είχαν ως αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί εσπευσμένα στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματά.

    Αντώνης Χρώνης

    Αξίζει να αναφερθεί ότι το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο πρώην παίκτης του Power of Love ήταν τόσο σοβαρό, ώστε το αυτοκίνητό του να αναποδογυρίσει, ενώ οι ζημιές που έχουν προκληθεί και στα δύο οχήματα που συγκρούστηκαν, είναι εκτεταμένες, κάτι που γίνεται φανερό και από τις φωτογραφίες του δυστυχήματος, που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

    Η συγκλονιστική φωτογραφία από το σοβαρό τροχαίο του Αντώνη Χρώνη

    Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι της αγάπης, τόσο για τη σχέση που δημιούργησε αρχικά με την συμπαίκτριά του, Ρένια, όσο και για τον σάλο που προκλήθηκε γύρω από το όνομά του, μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο, που τον έδειχνε να βρίζει έναν υπάλληλο πιτσαρίας.

    Ο ίδιος, πάντως, έσπευσε να ενημερώσει τους ακολούθους του, μέσω ενός Instastory, από το Νοσοκομείο Γεννηματά, όπου και νοσηλεύεται, ότι η κατάσταση της υγείας του είναι υπό έλεγχο, καθώς έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, ευχαριστώντας τους παράλληλα για το ενδιαφέρον που επέδειξαν.

    Η δημοσίευση του Αντώνη Χρώνη για την κατάσταση της υγείας του μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε



    ΣΧΟΛΙΑ